Opencart Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling tussen Opencart en InformerOnline

Ben jij ook klaar met al je PDF’jes vanuit Opencart handmatig uploaden naar de boekhouding? Dan ben je hier op het juiste adres! De koppeling tussen InformerOnline en Opencart zorgt er namelijk voor dat dit allemaal automatisch op de juiste manier gebeurt. Zo bespaar je heel wat tijd en is je boekhouding ook nog eens perfect op orde!

Een update om het uur!

Updates om het uur!

Als jij je Opencart webshop koppelt aan je InformerOnline administratie wordt deze elk uur geupdate! Alle nieuwe bestellingen en betalingen worden geïmporteerd net zoals eventuele wijzigingen in bijvoorbeeld relaties of productprijzen.

De robots van Informer zorgen er dan voor dat de betalingen gelijk verwerkt worden. Daar hoef je je dus óók niet druk meer om te maken!

Meer over Robotic Accounting →

Wat kost de koppeling?

Informer rekent geen extra kosten voor de koppeling met Opencart. Ontwikkelaar webwinkelfacturen rekent wel een jaarlijkse prijs die gebaseerd is op het aantal facturen dat je verstuurt. Verzend je in een heel jaar maximaal 250 facturen? Dan kost dat je €72. Voor maximaal 1000 facturen betaal je €120 per jaar. Zijn het er meer dan 1000 betaal je €170.

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline! Probeer het gelijk door op de button te klikken.

Gratis Opencart testen!

Kosten koppeling Opencart en Informer

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je jouw webshop administratie feilloos kan integreren in jouw boekhouding. Via automatisch boekhouden software jouw bestellingen netjes in jouw boekhoudprogramma. Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis