Shopify Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling tussen Shopify en InformerOnline

Dankzij de koppeling tussen Shopify en InformerOnline krijg je al je webshop-informatie automatisch in je boekhouding. Je hoeft hierdoor nooit meer tijd te verspillen aan handmatig PDF’jes downloaden en uploaden. Op die manier is jouw boekhouding altijd helemaal perfect op orde en houd je heel wat tijd over!

Een update ontvangen om de 60 minuten!

Een update ontvangen om de 60 minuten!

Zodra jij je Shopify webshop koppelt aan je InformerOnline administratie ontvang je om de 60 minuten een update van alle bestellingen en betalingen. Mocht het nodig zijn worden ook zaken als relaties en producten bijgewerkt.

Met de robots van Informer worden alle betalingen ook gelijk goed verwerkt. Zo bespaar je nóg meer tijd!

Meer over Robotic Accounting →

De kosten van de koppeling

De koppeling tussen Shopify en Informer is ontwikkeld door webwinkelfacturen, die de dienstverlening en de algemene voorwaarden onder zijn hoede neemt. Bij Shopify betaal je als webwinkelier $14,95 per maand via hun Appstore.

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline!

Gratis Shopify testen!

Kosten koppeling Shopify

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je jouw webshop administratie feilloos kan integreren in jouw boekhouding. Via automatisch boekhouden software jouw bestellingen netjes in jouw boekhoudprogramma. Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis