Prestashop Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling Prestashop en InformerOnline

Al jouw facturen automatisch vanuit Prestashop in je online boekhouding? Met de koppeling tussen Prestashop en InformerOnline is dat nu mogelijk! Nooit meer handmatig PDF’jes downloaden en uploaden en ook nog eens een perfecte boekhouding. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Elk uur een update!

Elk uur een update!

Is jouw Prestashop al gekoppeld aan Informer? Dan wordt je programma elk uur ge-update met nieuwe bestellingen en betalingen! Andere belangrijke gegevens zoals relaties of productupdates worden zo nodig ook doorgevoerd.

Dankzij ‘Robotic Accounting’ worden ook alle betalingen die binnenkomen meteen verwerkt. Zo bespaar je nóg meer tijd!

Meer over Robotic Accounting →

Wat betaal je voor de koppeling?

Voor het gebruik van de koppeling tussen InformerOnline en Prestashop rekent Informer geen extra kosten. Maar om gebruik te maken van de koppeling rekent ontwikkelaar webwinkelfacturen wel een bepaalde prijs. Deze is gebaseerd op hoeveel facturen je jaarlijks verzendt.

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je jouw webshop administratie feilloos kan integreren in jouw boekhouding. Via automatisch boekhouden software jouw bestellingen netjes in jouw boekhoudprogramma. Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis