Ecwid Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling tussen Ecwid en InformerOnline

Het integreren van Ecwid met Informer stelt jou in staat de Ecwid bestellingen automatisch door te zetten naar je boekhouding in Informer. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten, dubbele data-invoer en resulteert in een betrouwbare boekhouding. Meer details over deze koppeling vind je hier!

Een update ontvangen om de 60 minuten!

Een update ontvangen om de 60 minuten!

Zodra jij je Ecwid webshop koppelt aan je InformerOnline administratie ontvang je om de 60 minuten een update van alle bestellingen en betalingen. Facturen, betaalcondities en factuurprofielen, alles wordt automatisch bijgewerkt!

Met de robots van Informer worden alle betalingen ook gelijk goed verwerkt. Zo bespaar je nóg meer tijd!

Meer over Robotic Accounting →

De kosten van de koppeling

Voor het gebruik van de koppeling tussen InformerOnline en Ecwid rekent Informer geen extra kosten. Deze koppeling is ontwikkeld door webwinkelfacturen, die de dienstverlening en de algemene voorwaarden onder zijn hoede neemt. Neem voor de specifieke voorwaarden een kijkje in de Ecwid Appstore!

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline!

Gratis Ecwid testen!

Kosten koppeling Ecwid

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij Ecwid en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis