Bol.com Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

ing tussen Bol.com en InformerOnline

Ook klaar met het handmatig bijwerken van al je bestellingen in je administratie vanuit je webshop? Hier vind je de oplossing! Dankzij de koppeling tussen Bol.com en InformerOnline gaat dit allemaal automatisch én op de juiste manier. Zo is jouw boekhouding perfect op orde en houd je meer tijd over voor andere belangrijke zaken!

Elk uur bijgewerkt!

Ieder uur bijgewerkt!

Koppel je Bol.com webshop aan je InformerOnline administratie en deze wordt elk uur automatisch bijgewerkt. Alle nieuwe bestellingen en betalingen komen zo automatisch in de boekhouding net zoals eventuele wijzigingen aan relaties of producten

De betalingen worden meteen goed verwerkt door de Informer robots. Hierdoor houd je nóg meer tijd over!

Meer over Robotic Accounting →

Informer rekent geen extra kosten

Voor de koppeling tussen Bol.com en InformerOnline rekenen wij zelf geen extra kosten. Ontwikkelaar webwinkelfacturen vraagt een jaarlijks bedrag op basis van het aantal verstuurde facturen. Je betaalt €72 per jaar als je maximaal 250 facturen verzendt. Tot 1000 facturen betaal je €120 en voor meer dan 1000 kost het €170 per jaar.

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline! Probeer het gelijk door op de button te klikken.

Gratis Bol.com testen!

Kosten koppeling Bol.com

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je jouw webshop administratie feilloos kan integreren in jouw boekhouding. Via automatisch boekhouden software jouw bestellingen netjes in jouw boekhoudprogramma. Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis