Lightspeed eCom Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling Lightspeed eCom en InformerOnline

Automatisch alle informatie vanuit je webshop in de boekhouding? Dat is nu mogelijk dankzij de koppeling tussen Lightspeed eCom en InformerOnline. Zo hoef je nooit meer handmatig al die PDF’jes te downloaden uit je webshop en te uploaden in je boekhoudprogramma. Dat bespaart je veel kostbare tijd. Bovendien ziet jouw boekhouding er dan perfect uit!

Updates om de 60 minuten!

Updates om de 60 minuten!

Als jouw Lightspeed eCom webshop is gekoppeld aan InformerOnline wordt je boekhouding elk uur geüpdatet! Er wordt automatisch een import gemaakt van alle nieuwe bestellingen en betalingen. Daarnaast worden ook andere zaken zoals de producten of relaties bijgewerkt zo nodig.

Uiteindelijk zorgen de Informer robots er voor dat de betalingen goed worden verwerkt. Zo wordt boekhouden wel heel eenvoudig!

Meer over Robotic Accounting →

Informer rekent geen kosten voor de koppeling

De koppeling tussen Lightspeed eCom en Informer is ontwikkeld door webwinkelfacturen, die de dienstverlening en de algemene voorwaarden onder zijn hoede neemt. Bij Lightspeed eCom betaal je als webwinkelier €11,95 per maand.

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline!

Gratis Lightspeed eCom testen!

Kosten Koppeling Lightspeed eCom

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je jouw webshop administratie feilloos kan integreren in jouw boekhouding. Via automatisch boekhouden software jouw bestellingen netjes in jouw boekhoudprogramma. Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis