Koppel nu je zakelijke ING rekening aan InformerOnline!

Gebruikers van InformerOnline die bankieren bij ING kunnen vanaf nu hun zakelijke bankrekening koppelen aan de online administratie. Handmatig downloaden bij ING en uploaden in InformerOnline is hiermee verleden tijd geworden. De koppeling is per direct gratis beschikbaar voor alle gebruikers van InformerOnline én ING Bank.

Meer gemak voor de ondernemer

Dankzij de bankkoppeling met ING worden de zakelijke ING-transacties ’s nachts automatisch in je administratie bij InformerOnline geplaatst. Op die manier heb jij als ondernemer je online boekhouding veel sneller bijgewerkt. Daarnaast worden ook veel minder fouten gemaakt. Zo kon het wel eens voorkomen dat je transacties dubbel importeerde of bepaalde data vergat. Met de automatische boekhoudkoppeling is dit allemaal verleden tijd en staan alle bij- en afschrijvingen direct in de overzichtelijke tijdlijn van InformerOnline.

Doordat alle banktransacties automatisch in je boekhouding worden geplaatst, kan ook de Informer BankRobot automatisch aan het werk worden gezet. Zo word je ’s ochtends wakker en zijn je banktransacties gematcht aan je in- of verkoopfacturen en de boekingsregels die je zelf aan de robot hebt geleerd.

Hoe kan ik de boekhoudkoppeling instellen?

Het instellen van de koppeling tussen InformerOnline en ING Bank is vrij eenvoudig. Je logt in bij ING Zakelijk en start hier het koppelen van je bankrekening(en). Vervolgens wordt je doorgestuurd naar InformerOnline en bevestig je de rekeningen die je wilt koppelen. Uiteindelijk kom je weer terug bij ING Zakelijk en bevestig je de boekhoudkoppeling. Natuurlijk leggen we alles stap voor stap uit in een speciale handleiding van de bankkoppeling met ING.

Wel ING, maar geen InformerOnline?

Heb jij een zakelijke rekening bij ING Bank, maar nog geen online boekhoudprogramma? Check dan de voordelen van online boekhouden met InformerOnline. Zo factureer je online, maak je foto’s van inkomende bonnen en facturen en laat je de ING-transacties automatisch downloaden en verwerken door de Informer BankRobot. Uiteindelijk verstuur je aan het eind van de periode je btw-aangifte met een paar klikken naar de Belastingdienst en betaal je de aangifte direct met iDeal. Easy.

Wil jij InformerOnline gratis en vrijblijvend uitproberen? Neem dan nu een gratis proefaccount van InformerOnline.