Informer ontvangt MKB Proof 2015 Award

Informer Online Boekhouden heeft van de deskundigen van WINMAG Pro en BAAZ het predicaat ‘MKB Proof’ ontvangen. Dit keurmerk stelt dat Informer Online Boekhouden tot de beste zakelijke oplossingen voor het MKB behoort.

In de nieuwe editie M​KB Proof 2015 w​orden net als voorgaande jaren de beste zakelijke oplossingen voor ondernemers verzameld. De uiterst deskundige redacties van business magazines Baaz en WINMAG Pro hebben talloze producten en services uitgebreid bekeken, getest en gebruikt. Alleen de allerbeste initiatieven ontvangen een ‘MKB Proof 2015’­award.

IT? Weet wat je in huis haalt!

Sinds zijn oprichting probeert MKB Proof het adviesorgaan te zijn voor het MKB op het gebied van informatietechnologie. Investeringen in IT zijn vaak erg kostbaar en zeker bedrijven zonder IT­afdeling hebben baat bij een deskundig advies. “Voor de gemiddelde MKB’er zijn alle technologische ontwikkelingen nauwelijks meer te overzien. Voor hen is het van belang dat oplossingen gewoon werken, doen wat ze beloven, innovatie en een hogere efficiency mogelijk maken. Zie je het MKB Proof approved­logo, dan weet je wat je in huis haalt als organisatie.”

MKB Proof

De deskundigen van Baaz en WINMAG Pro oordelen en selecteren op basis van kwaliteit, prijs/prestatieverhouding, duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ook de veiligheid van bedrijfsgegevens en privacy van gebruikers en klanten zijn een belangrijke wegingsfactor. Het feit dat Informer Online Boekhouden het predicaat ‘MKB Proof 2015’ heeft ontvangen zorgt voor blije gezichten bij de softwareontwikkelaar, zo laat Remco Frühauf weten. “Naast deelnemer van het keurmerk ZekerOnline zijn we natuurlijk ook erg blij met de ‘MKB Proof 2015’­award. Met Informer dragen we uit dat Nederland het succes van echte ondernemers nodig heeft. Dit geldt ook zeker voor de kleinere en zelfstandige ondernemers. Met het MKB Proof 2015 keurmerk laten we zien dat we niet alleen kwalitatieve oplossingen bieden, maar ook een goede investering zijn voor alle ondernemers en zelfstandigen in het MKB”.