, PersberichtenInformer lanceert betalen met QR-codes

Informer lanceert betalen met QR-codes

Softwareleverancier Informer heeft voor haar online boekhoudprogramma InformerOnline de nieuwe QR-functie voor facturen toegevoegd. Dit nieuwe initiatief vande ING Bank moet ervoor zorgen dat facturen makkelijker en sneller kunnen worden betaald.

Op facturen die verstuurd worden vanuit InformerOnline kan vanaf nu een unieke QR-code worden toegevoegd. Klanten kunnen deze speciaal gegenereerde code met de mobiele app van ING scannen. Vervolgens dienen zij de betaling te bevestigen met een pincode, waarna hij direct kan worden uitgevoerd. ING is de eerste bank in Nederland die met deze manier van betalen komt. Desondanks is de verwachting dat andere Nederlandse banken zullen volgen.

Klanten sneller laten betalen

Na het innovatieve debiteurenbeheer met Informer SnellerBetaald™ is dit opnieuw een tool om de facturen van ondernemers sneller betaald te laten worden”, zegt Remco Frühauf, CEO van Informer. “We zijn blij dat partijen als ING meedenken over oplossingen om het gebruikersgemak van klanten te vergroten. Dankzij dit soort innovaties kunnen wij ondernemers nog sneller en makkelijker laten boekhouden.”  

 

Door |2017-03-22T13:55:35+00:0011 april 2016|Online Boekhouden, Persberichten|0 Reacties

About the Author:

In 1993 werkte ik als accountant in mijn eigen administratiekantoor. Ik werkte met een boekhoudprogramma in Microsoft DOS, terwijl ik zelf een voorliefde had voor Apple producten. Het DOS-programma was behoorlijk complex en ik dacht: “Dat moet toch makkelijker kunnen!?” Ik zocht een programmeur en een tijdje later was Informer geboren.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE