Verbind jouw webshop platform

Koppel jouw webshop en iedere bestelling wordt direct omgezet in een factuur in Informer!

Koppelingen betaalproviders

Koppel een betaalprovider aan InformerOnline om je klanten diverse betaalmethoden te bieden en het betaalgemak te vergroten met verschillende tarieven en diensten per provider.

Ontdek

Voordelen van webshopkoppelingen

Koppel je webshop aan InformerOnline en laat verkooporders van jouw digitale winkel automatisch in de boekhouding verschijnen. Vereenvoudig je boekhouding en verhoog de efficiëntie!

Automatisering

Door gegevens automatisch te importeren uit een webshop, wordt het invoeren van gegevens in het boekhoudsysteem vereenvoudigd en dit bespaart tijd.

Data nauwkeurigheid

Door automatische import van gegevens uit een webshop, zijn de gegevens altijd up-to-date en is er minder kans op fouten.

Real-time inzicht:

Door data automatisch te importeren, heb je real-time inzicht in je financiën en kun je snel inspelen op veranderingen.

Analyse

Door gegevens automatisch te importeren, kun je deze gegevens stuk makkelijk analyseren.

Integratie

Je kan jouw webshop en boekhoudsysteem integreren, waardoor data mogelijk makkelijker beschikbaar is voor andere afdelingen binnen je bedrijf.

Veelgestelde vragen - FAQ

Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder. Voor meer info kun je een vrijblijvende demo of een 1-op-1 gesprek met ons krijgen!

Hoe helpen webshopkoppelingen jou?
Webshopkoppelingen in boekhouden zijn een manier om automatisch data uit een webshop te importeren naar een boekhoudsysteem. Hierdoor kun je sneller en efficiënter je boekhouding doen.
Hoe kan ik mijn administratie koppelen?
De koppelingen met de webwinkels verlopen via het platform van webwinkelfacturen.nl. Je koppelt je administratie van Informer dus niet direct via jouw webshop, maar via het platform van onze koppelpartner.
Wat zijn de kosten van de koppeling?
InformerOnline rekent geen extra kosten voor een koppeling met een webshop. Om je boekhouding te verbinden met een van de webwinkels, heb je wel een account bij webwinkelfacturen.nl (en bij de webshop) nodig.