Koppel je online boekhouding met jouw favoriete applicaties!

Als je bezig bent met je boekhouding kom je er al snel achter dat alle informatie van verschillende kanten komt. Zo stuur je zelf verkoopfacturen, maar ontvang je van leveranciers en andere partijen ook een factuur of bon. Voor je banktransacties moet je bij de bank en als je de auto zakelijk rijdt, moet je ook ergens de gereden kilometers bijhouden. Wat zou het makkelijk zijn als al die informatie automatisch in je boekhouding terecht komt…

Directe koppelingen voor je administratie

Gelukkig kun je diverse applicaties koppelen met je online boekhouding bij Informer. Op die manier komt de informatie uit andere systemen zonder dat je zelf iets hoeft te doen in je administratie terecht. Natuurlijk kun je alle banktransacties eenvoudig downloaden bij je bank en uploaden in InformerOnline. Maar met de automatische bankkoppeling met ING, Knab of Bunq gaat dit allemaal automatisch.

Ook voor een webshop, betaalprovider of je kilometerregistratie kun je de boekhouding verbinden met een andere applicatie. Middels een directe koppeling komt de informatie van al deze systemen dan vanzelf in je boekhouding terecht. Wel zo makkelijk…

Maar wat als er geen directe koppeling met jouw favoriete systeem beschikbaar is?

InformerOnline API

Gelukkig kan de InformerOnline API hier uitkomst bieden! Een API (Application Programming Interface) maakt het mogelijk om een verbinding te maken tussen twee applicaties. Stel je voor, je hebt een rittenregistratie applicatie met een API die gereden kilometers kan exporteren. Je kunt dit programma dan verbinden aan de API van InformerOnline. Deze API heeft namelijk een mogelijkheid om ritten te importeren. Als je een koppeling maakt op basis van de twee API’s kun je er dus voor zorgen dat de ritten van de kilometerregistratie automatisch in je boekhouding terecht komen. Superhandig!

Met een API kun je jouw boekhouding dus verbinden aan ieder andere applicatie die relevant is voor je administratie. Let wel op… Een verbinding tussen twee applicaties moet wel ‘gemaakt’ worden. Hier zijn vaak wel programmeer skills voor nodig. Gelukkig zijn er ook genoeg marktpartijen die dit werk al voor je gedaan hebben en een koppeling aanbieden. Ben jij geïnteresseerd in de InformerOnline API of ben je op zoek naar documentatie om een verbinding met InformerOnline te maken? Neem dan een kijkje in de API documentatie.

Koppel InformerOnline met Klippa!

Natuurlijk hebben we ook alvast een koppeling met een interessante partij voor je klaarliggen. Zo kun je vanaf nu je boekhouding van InformerOnline koppelen aan Klippa. Klippa biedt een declaratie oplossing van het indienen tot het verwerken van onkosten. Met Klippa raak je nooit meer een bonnetje kwijt, heb je inzicht in je uitgaven en heb je altijd en overal toegang via de cloud.

Klippa en InformerOnline

En het mooiste? Je kunt vanaf nu al je bonnetjes vanuit Klippa direct doorsturen naar je boekhouding van InformerOnline. Zo krijg je zonder moeite alle documenten van je bedrijf of je team op de juiste plaats.

De koppeling tussen Informer en Klippa is gemaakt door Klippa. Heb je vragen over de koppeling, dan kun je met hen contact opnemen.