InformerOnline wint voor 4e jaar op rij MKB Proof Award!

InformerOnline heeft voor het vierde jaar op rij een MKB Proof Award gewonnen. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt door deskundigen van WINMAG Pro en BAAZ. Alleen zakelijke oplossingen die tot de beste voor het MKB behoren maken kans op deze onderscheiding.

Ongekend

In het MKB Proof artikel van Informer wordt het gemak van boekhouden sterk benadrukt. Met name de mogelijkheid om de btw-aangifte direct te kunnen betalen met iDEAL wordt geroemd. InformerOnline heeft deze functie vanaf de tweede kwartaalaangifte van 2018 beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers.

Naast de verbeterde btw-aangifte, die in samenwerking met de Belastingdienst ontwikkeld is, wordt ook de soepele factuurverwerking geroemd. Dankzij functies als OCR en met name de factuurherkenning met de Informer HerkenRobot, bespaar je als ondernemer of accountant veel tijd.

WINMAG Pro en BAAZ stellen zelfs dat je met ‘vijfsterrenkwaliteitspakket‘ InformerOnline tot en met de btw-aangifte geen boekhouder of accountant meer nodig hebt. Ook de geruststellende goedkeuring van de Belastingdienst door het keurmerk Zeker-OnLine wordt belangrijk gevonden.

Compleet pakket met een eerlijke prijs

Natuurlijk zijn we bij InformerOnline ook erg blij met deze erkenning. “Door de vierde MKB Proof Award op rij laten we zien dat we ons boekhoudprogramma continue verbeteren. Steeds meer ondernemers kunnen zelf boekhouden met een snelle en efficiënte online boekhouding,” aldus de trotse algemeen directeur Remco Frühauf.  “InformerOnline is een compleet boekhoudpakket met een eerlijke prijs, waar iedere ZZP’er en ondernemer in het kleinbedrijf mee uit de voeten zou moeten kunnen.”