Informer lanceert boekhoudpakket voor het MKB

Informer lanceert een online boekhoudpakket speciaal voor het MKB.  InformerOnline MKB brengt de kracht van Informer Account nu naar de cloud. Informer Account werd 25 jaar geleden ontwikkeld en was een van de leidende boekhoudpakketten voor de Mac.  

Remco Frühauf, Algemeen directeur en oprichter van Informer, legt uit:

“We kunnen de 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van slimme boekhoudsoftware nu ook online beschikbaar stellen aan onze MKB klanten. Daarnaast onderstreept hij ook de efficiencyvoordelen van robotic accounting, iets waar Informer onlangs nog een vakprijs voor kreeg.

Als je daar dan ook nog de oude en nieuwe koppelingen bij optelt heb je als MKB-ondernemer alle tools om je organisatie efficiënt en professioneel in te richten. Slim en efficiënt boekhouden, het is dezelfde missie als 25 jaar geleden, maar in de huidige tijd nóg belangrijker.”

Efficiënt samenwerken

Als ondernemer kun je met InformerOnline MKB optimaal samenwerken met een team. Iedere medewerker krijgt een account met eigen rechten. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat medewerkers alleen toegang krijgen tot de onderdelen waar zij mee moeten werken. Iedereen die inzicht nodig heeft in de cijfers krijgt dan precies te zien wat nodig is. Remco Frühauf legt uit waarom dat zo belangrijk is: “Met het rechten systeem van InformerOnline MKB haal je het beste uit twee werelden. Je houdt de controle over de informatie van je business, maar kunt wel flexibel werken door iedereen toegang te geven.”

Slimme koppelingen

Naast koppelingen met banken, pakketten voor salarisadministratie en de Belastingdienst lanceert Informer met het MKB pakket ook een aantal nieuwe koppelingen.

Allereerst is er via Combidesk een koppeling gemaakt met Teamleader. Teamleader is een CRM pakket met uitgebreide projectmanagement functies. Dankzij de koppeling met Teamleader is het nu mogelijk om facturen die gemaakt zijn met de software van Teamleader automatisch naar de boekhouding in InformerOnline te sturen.

Naast de koppeling met het CRM pakket is er ook een koppeling met Webwinkelfacturen.nl. Dankzij deze verbinding is het vanaf nu mogelijk om de online boekhouding bij Informer te koppelen met een groot aantal webshops. Orders worden vanuit de webshop dan direct doorgestuurd naar de administratie.

Remco vervolgt:

Als MKB’er heb je heel andere behoeften dan bijvoorbeeld een ZZP’er. Door de verschillende systemen binnen je organisatie te koppelen kun je veel efficiënter werken en wordt de kans op fouten aanzienlijk minder. Alles staat in verbinding waardoor je organisatie veel efficiënter kan werken.

Eigen bedrijf? Bespaar zoveel mogelijk tijd!

Geef aan wat voor ondernemer jij bent en ontdek hoe jij meer tijd kunt besparen.