//Debiteurenbeheer met Informer SnellerBetaald
Debiteurenbeheer met Informer SnellerBetaald2018-06-13T13:53:17+00:00

Informer SnellerBetaald™

Nooit meer je facturen te laat betaald krijgen!

Nu gratis uittesten!
debiteurenbeheer met informer online

Een aantal feiten* over openstaande facturen op een rij

Met Informer SnellerBetaald™ zit jij bovenop je te ontvangen betalingen

Vanuit een schematisch overzicht heb je volledige controle over de openstaande posten. Aanmaningen worden via meerdere kanalen aangeboden en een factuur kan met een simpele klik worden doorgestuurd naar het incassobureau.

In maximaal 5 stappen resulteert Informer SnellerBetaald™ in een snellere betaling van jouw facturen:

SnellerBetaald™ werkt samen met Payt incasso service. Informer rekent voor deze mogelijkheid € 20,- per factuur, ongeacht de hoogte van het te incasseren bedrag.

Hou eenvoudig het overzicht over de openstaande posten! Geen te late betaling ontglipt meer aan je aandacht met Informer SnellerBetaald™!

Je verstuurt de factuur via Informer, aangevuld met de mogelijkheid van een directe digitale betaling via iDEAL. Door een koppeling met iDEAL bied je de klant een betalingsmogelijkheid met de minst mogelijke handelingen. Makkelijker kan je het jouw klanten niet maken!

Indien nog niet betaald, adviseert het systeem  de factuur 2 dagen na de vervaldatum een herinnering te sturen. Vanuit het overzicht lijst selecteer je de facturen waarvoor een herinnering verstuurd moet worden. Deze worden vervolgens digitaal verzonden.

Een week na de vervaldatum van de herinnering krijg je het advies een aanmaning te sturen. Op dezelfde werkwijze als bij de herinneringen, selecteer je de facturen waarvoor een aanmaning gestuurd moet worden. Deze worden ook bij de aanmaningen digitaal verzonden.

14 dagen na de vervaldatum van de aanmaning is het advies verdere stappen te nemen. Je krijgt de optie de laatste aanmaning versturen voordat de factuur wordt doorgestuurd naar het incassobureau: de pre-incasso fase. De incassokosten worden voor jou volgens de wettelijk regelgeving alvast berekend (met een minimum van € 40,-) en met de laatste aanmaning als indicatie meegestuurd mocht het tot incasso komen. Bovendien wordt de pre-incasso aanmaning niet alleen per e-mail, maar ook door ons per post en per sms verstuurd. Voor de pre-incasso aanmaning betaal je € 2,50 per factuur wanneer je van deze ondersteunende dienst gebruik wenst te maken.

Na de vervaldatum van de pre-incasso aanmaning, is het advies om gebruik te maken van de Payt incasso service. Ervaring leert dat de kans op betaling na 60 dagen immers halveert! . Je selecteert de facturen en vervolgens worden deze doorgestuurd naar Payt Online Incasso. Informer rekent hiervoor € 20,- per factuur, ongeacht de hoogte van het te incasseren bedrag. Met de minimale wettelijke incassokosten die je kunt doorberekenen wordt deze vergoeding ruim gedekt. De vervolg stappen in deze stap kun je online managen in de portal van Payt waar je automatisch in doorverwezen wordt.

Combineren met Informer CashFlowCheck™

Werk je met Informer SnellerBetaald™ hard om de betaaltermijnen van je openstaande facturen terug te dringen? Met de Informer CashFlowCheck™ zet je jouw harde werken om in een meetbaar resultaat. Door deze twee functies met elkaar te combineren, beschik jij altijd over de juiste cijfers en tools om je cashflow te optimaliseren. Zo loop jij nooit meer achter de feiten aan!

*Bron: Atradius betalingsbarometer NL 2014

Wil jij ook sneller online boekhouden en je facturen sneller betaald krijgen?

Gratis uitproberen!

Webinar

Neem een rondleiding door InformerOnline en ontdek alle functies. Stel bovendien direct al je vragen!

Naar de webinars!

Boekhouden voor Beginners

Check de gratis mini cursus boekhouden. Hier zul je zien dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Naar de gratis cursus!