Boekhoudprogramma zorg
Boekhoudprogramma zorg2018-06-13T12:37:59+00:00

Boekhouden voor zorg en verpleging

Snel en eenvoudig, zonder boekhoudkennis

Naast het verzorgen van mijn patiënten verzorg ik sinds kort ook mijn eigen administratie.

Nelleke van den Berg, Zorg ZZPer

Als ZZPer of ondernemer in de zorg of verpleging ben je druk met het beter maken of verzorgen van patiënten. Ook als je als ondernemer in de zorg of verpleging werkt ontkomen je niet aan het bijhouden van de administratie. Met InformerOnline kun je overal waar je bent online je administratie bijwerken. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. En als je vragen hebt kan je boekhouder of accountant gewoon gratis meekijken en jou van adviezen voorzien!

Met InformerOnline verzorg je nu ook je eigen boekhouding.

De voordelen van online boekhouden met InformerOnline:

Bij onze organisatie werken we tegenwoordig als ZZPer. Dit betekent dat ik ook mijn administratie moet bijhouden. Ik was er eerst een beetje bang voor, maar gelukkig kreeg ik het met InformerOnline snel door en gaat het nu helemaal goed!

Dion Woudenberg, Verpleger Thuiszorg

Verzorg naast mensen ook je eigen cijfers

InformerOnline is voor het boekhoudprogramma Boekhouden Premium houder van het Keurmerk Zeker-OnLine. Dit keurmerk, ontwikkeld in samenwerking met de Belastingdienst, stelt dat onze software veilig en betrouwbaar is.

Boekhouden Gratis

0
 • 3 verkoopfacturen
 • 3 inkoopfacturen
 • max. 10 banktransacties
 • 1 administratie
 • 1 gebruiker

Boekhouden Basis

10per maand
 • Alle basisfuncties
 • max. 30 banktransacties
 • Directe BTW aangifte
 • 1 administratie
 • 1 gebruiker

Boekhouden Plus

15per maand
 • Alle basisfuncties
 • Alles onbeperkt
 • Directe BTW aangifte
 • 1 administratie
 • 1 gebruiker

Boekhouden Premium

20 per maand
 • Alle basisfuncties
 • Alles onbeperkt
 • Directe BTW aangifte
 • 2 administraties
 • 2 gebruikers

Zelf je boekhouding doen hoeft niet moeilijk te zijn

Als ondernemer in de zorg of verpleging heb je net als alle ondernemers een aantal rechten en plichten. Een belangrijk voorbeeld van zo’n plicht, waar niemand aan ontkomt,  is het voeren van een degelijke administratie.

De Belastingdienst stelt bovendien een aantal eisen aan een boekhouding en dus komen veel zelfstandigen in de zorg of verpleging voor de keuze te staan: de boekhouding zelf doen of uitbesteden.

Bovendien is boekhouden voor veel zorg- en verplegingsprofessionals een noodzakelijk kwaad, waar men niet veel tijd aan wilt besteden. Gelukkig biedt InformerOnline je de tools om snel en efficiënt te kunnen boekhouden. Op die manier blijven de kosten laag,heb je genoeg tijd om patiënten te verzorgen en is je boekhouding toch altijd bijgewerkt. Bijkomend voordeel is dat je overal toegang hebt tot je administratie. Als zorgprofessional ben je misschien vaak onderweg, flexibiliteit in je boekhouding kan dan ook erg belangrijk zijn.

Tijdwinst door automatisering

Je wilt als ondernemer niet teveel tijd kwijt zijn aan een boekhouding. Daarom is het handig dat je een aantal zaken automatiseert. Een aantal tips voor het voeren voor een snelle en efficiënte administratie:

– Mail inkomende facturen direct door naar de boekhouding. Dankzij een speciaal aan jouw boekhouding gekoppeld e-mailadres komen de facturen direct in jouw boekhouding terecht.

– Stuur jouw verkoopfacturen direct vanuit InformerOnline. Op die manier wordt een factuur na verzending ook direct in de boekhouding verwerkt. Je kunt met de module Urenregistratie ook netjes per periode de gewerkte uren doorfactureren.

– Geef je accountant gratis toegang tot jouw administratie. Accountants en boekhouders krijgen bij InformerOnline gratis toegang tot het accountancyportal en jouw boekhouding. Op die manier kunnen zij dus snel, eenvoudig en zonder kosten meekijken met jouw boekhouding.

Wat heb je nodig?

InformerOnline werkt geheel in de cloud, dat betekent dat je op iedere pc of tablet met internettoegang met de administratie kunt werken. Aan een pc of tablet en een internetverbinding in jouw kapsalon heb je dus genoeg.

Wat levert het me op?

Als je de boekhouding van InformerOnline slim inricht levert het volgende op:

 • Reken zelf eenvoudig de BTW aangifte uit.
 • Altijd inzicht in jouw cijfers (omzet etc.)
 • Makkelijk inzicht in openstaande facturen.
 • Bespaar tijd en geld door zelf je boekhouding te doen.
 • Alle in- en verkoopfacturen zijn opgeslagen volgens de eisen van de belastingdienst

Waarom InformerOnline als zorgprofessional?

InformerOnline is ook ideaal als boekhoudprogramma voor ondernemers in de zorg of verpleging. Allereerst omdat InformerOnline altijd en overal toegankelijk is en het je optimaal laat samenwerken met de accountant of boekhouder. Bovendien zorgen het handige overzicht en de gebruiksvriendelijkheid ervoor dat je ook zonder boekhoudkennis zelf je boekhouding kunt doen.

Flexibel en lage maandprijs
Met InformerOnline profiteer je van alle voordelen van online boekhouden voor slechts €10 of €20 per maand. Dit is aanzienlijk lager dan veel andere aanbieders van online boekhoudsoftware.

Gratis proefaccount voor 30 dagen
Je kunt InformerOnline altijd 30 dagen gratis uitproberen. Voor vragen of opmerkingen staat de helpdesk altijd voor je klaar. Het is zelfs mogelijk om je door een medewerker van InformerOnline door het programma te laten leiden. Op die manier heeft InformerOnline voor jou geen geheimen meer en kun je als kapper of kapsalon direct van start.

Beter dan Excel!

Veel ondernemers starten hun boekhouding eerst in programma’s als Microsoft Excel. Voor veel starters lijkt dit een goede oplossing omdat de kosten relatief laag zijn of de boekhouding vrij beperkt.

Waarom is InformerOnline beter dan Excel?

Als je als kapper of kapsalon gebruik maakt van programma’s als Excel kun je niet profiteren van de voordelen van online boekhouden. Een goed voorbeeld hiervan is UBL. UBL staat voor Universal Business Language en is eigenlijk een standaardtaal voor elektronische facturen. Bij UBL facturen wordt naast de traditionele PDF nog een extra bestandje meegestuurd waar alle informatie in staat. InformerOnline kan deze bestanden herkennen en daarmee alle informatie van de facturen voor je invullen. Dit scheelt enorm veel tijd bij het boeken van facturen.

Naast UBL zijn er nog allerlei voorbeelden van innovaties die je misloopt door het gebruik van Excel. Wat te denken van het fotograferen van bonnetjes met de smartphone met de speciale InformerOnline app.

Jouw data altijd veilig

Informer is houder van het Keurmerk Zeker-Online. Hierdoor voldoet de data opslag altijd aan de strengste veiligheidseisen. Bovendien worden automatisch back-ups gemaakt van al je data.

Webinars

Wil je een live-webinar zien of een webinar over een specifiek onderwerp, bekijk dan snel ons aanbod.

Bekijk het aanbod

Boekhouden voor Beginners

Wil je wat meer informatie over boekhouden in het algemeen? Ga dan naar onze gratis mini-cursus. Daar ontdek je dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Direct kijken
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE