Boekhoudprogramma Zorg2018-12-31T10:46:56+00:00

Boekhoudprogramma Zorg

Werk jij als ZZP’er in de zorg of verpleging? Dan is InformerOnline iets voor jou!

Gratis Testen!
Video
Keurmerk Zeker-OnLine
Officiële partner ZZP Nederland
Ontwikkelpartner van de Belastingdienst
Reviews van InformerOnline

Online je boekhouding regelen in de zorg

In de zorg houd je je altijd bezig met het verzorgen van mensen. Hoewel je natuurlijk ook je andere plichten moet nakomen. Je bent naast verzorger of verpleger immers óók ondernemer. Houd daarom ook je administratie goed bij. Zo houdt je met InformerOnline ook de Belastingdienst tevreden.

Verwerk elke sessie die je hebt met je patiënten hebt of ingekochte benodigdheden gemakkelijk in in je administratie. Ook de btw aangifte wordt door het programma verzorgd. Met InformerOnline zorg je dus niet alleen goed voor je patiënten maar ook voor je boekhouding! 😉

Bekijk alle functies →

Direct naar de prijzen →

Boekhoudprogramma Zorg
Btw aangifte zorg

Btw aangifte automatisch klaargezet

Als ZZP’er in de zorg moet je uiteraard ook gewoon je btw aangifte regelen. Maar dit is gelukkig geen probleem met InformerOnline als je al je omzet en inkoopkosten gewoon netjes verwerkt in het programma. De btw aangifte wordt dan automatisch bijgewerkt. Zo kun jij zelf aan het eind van de periode met één klik je aangifte versturen en betalen met iDEAL.

Meer over de btw-aangifte →

Jouw producten en diensten online

Voeg zelf al je producten of diensten toe in InformerOnline om ze te selecteren bij het opstellen van een factuur. Je kunt ook een rekening sturen naar klanten die zij dan gewoon met iDEAL kunnen betalen!

Natuurlijk kun je ook zonder rekening je omzet netjes bijhouden.

Gratis Testen!
Alle Functies
Producten Diensten Zorg
Scan&Herken herkent facturen OCR

InformerOnline herkent al je facturen

De gratis Scan&Herken functie van InformerOnline herkent al jouw facturen automatisch! Je hoeft hier zelf weinig voor te doen. Upload je inkoopfactuur en het programma doet de rest. Hierdoor wordt het voor jou nog makkelijker om je online boekhouding te doen! Scan&Herken zit standaard in het ZZP Plus en MKB pakket.

Meer over Scan&Herken →

Keurmerk Zeker OnLine

Keurmerk Zeker-OnLine

Zeker-OnLine is ontwikkeld i.s.m. de Belastingdienst en laat jou als ZZP’er in de zorg zien dat jouw data veilig is.

Keurmerk Zeker-OnLine →

Kennispartner ZZP Nederland

Kennispartner ZZP Nederland

Informer is de officiële Kennispartner van ZZP Nederland op het gebied van boekhouden.

Kennispartner ZZP Nederland →

Ontwikkelpartner Belastingdienst

Ontwikkelpartner Belastingdienst

Als ontwikkelpartner van de Belastingdienst willen we boekhouden zo snel en eenvoudig mogelijk maken voor ZZP’ers in de zorg.

Informer en de Belastingdienst →

Betalingen zorg verwerken

Bespaar tijd met robots

InformerOnline heeft een aantal robots die jouw boekhouding automatisch kunnen verwerken. Zo is er een robot om al je inkomende facturen te laten herkennen. Er is een robot om je inkoopfacturen automatisch te boeken en er is een robot die jouw banktransacties automatisch verwerkt. Op die manier bespaar je veel tijd als ZZP’er in de zorg!

Gratis Testen!
Video
Bekijk alle Functies

ZZP Basis
per maand
10,00
Ideaal voor Starters!
Onbeperkt facturen versturen
Onbeperkt uitgaven verwerken
Maximaal 30 banktransacties verwerken
Btw-aangifte +iDEAL
1 administratie
1 gebruiker
Gratis Testen!

Alle prijzen zijn exclusief btw en prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Je kunt ook kiezen voor InformerOnline Boekhouden Gratis. Hiermee kun je elke maand gratis 3 verkoopfacturen, 3 inkoopfacturen en 10 bankmutaties verwerken. Ideaal als je administraties heel klein is. Na 30 dagen wordt een proefaccount van InformerOnline automatisch omgezet naar Boekhouden Gratis.

Starter?

Ben jij starter en geef jij je zuurverdiende knaken liever aan iets anders uit dan de boekhouding? Dan kun je bij InformerOnline nu gebruik maken van de starters-aanbieding. Hiermee krijg je 12 maanden lang het ZZP Plus pakket voor de helft van de prijs! Dat betekent dat jij een jaar lang slechts €8,50 per maand betaalt, hierna betaal je de reguliere prijs van €17 per maand. Interesse? Stuur even een mailtje naar de helpdesk met een KvK administratie van jonger dan 6 maanden.

Op zoek naar een adviseur?

Als je zelf de boekhouding doet kun je er altijd voor kiezen om je administratie door iemand te laten controleren. Zo’n adviseur is ook handig als je advies nodig hebt bij je financiën of andere zaken omtrent je business. Jouw adviseur of accountant kan gratis inloggen in jouw online boekhouding. Ben je nog op zoek naar een adviseur? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet…

Zoek een Informer Adviseur →

Zoek een Informer Adviseur
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →

Excel of een boekhoudprogramma?

Als ZZP’er in de zorg zal je boekhouding niet heel groot zijn. Daarom zou je kunnen beslissen om in een programma als Microsoft Excel je administratie bij te houden. Maar een online boekhoudsysteem zoals InformerOnline heeft veel voordelen die jou een heleboel tijd kunnen besparen!

Bekijk de voordelen van online boekhouden →

Administratie Zorg
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE