Urenregistratie

Met de urenregistratie kun je eenvoudig al je uren bijhouden. Registreer verschillende uren per project en stuur uiteindelijk een factuur. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Uren schrijven voor verschillende projecten

Met InformerOnline kun je snel en gemakkelijk een nieuw project aanmaken. Vervolgens kun je onder het kopje ‘Uren’ dan het project kiezen en de uren registreren. Hier kies je kenmerken van de urenregistratie zoals welke medewerker en hoeveel uren.

Daarnaast kun je als je het project hebt afgerond erg eenvoudig de factuur versturen naar je relatie! Deze kan op allerlei verschillende manieren betaald worden. Bijvoorbeeld iDEAL! Bovendien kunnen de verschillende uursoorten eenvoudig geselecteerd worden.

  • maak een nieuw project aan

  • registreer netjes de uren

  • stuur de factuur

Nieuw project - urenregistratie
Gratis Testen!
Alle functies
Verschillende uren aanmaken en boeken

Registreer verschillende soorten uren

Met de urenregistratie van InformerOnline kun je verschillende soorten uren registreren. Deze uren verschillen vaak van prijs. Je kunt bijvoorbeeld meer rekenen voor avond uren of weekend uren. De verschillende uren kunnen worden aangemaakt in de instellingen onder ‘Producten’. Mocht je uren hebben gemaakt die een andere prijs hebben kun je dit dus vervolgens gemakkelijk selecteren bij het boeken van nieuwe uren.

  • verschillende uursoorten aanmaken

  • selecteer de uursoort bij het boeken van nieuwe uren

Facturen betaald met QR code

Klanten betalen met een QR-code

Je hebt zojuist een project afgerond en verstuurt een factuur naar je klant. Dan kun je een QR-code toevoegen op deze factuur. Deze code kan vervolgens gescand worden door de ontvanger van de factuur waardoor deze snel en eenvoudig betaald kan worden!

Gratis Starten
Bekijk alle Functies

Voordelen van Urenregistratie

Met InformerOnline krijg je de functie urenregistratie standaard in het pakket. Hierdoor profiteer jij van een aantal voordelen die wij speciaal voor jou als ondernemer of ZZP’er op een rijtje hebben gezet.

Makkelijker dan in Excel

Veel ondernemers gebruiken nog steeds Excel om de administratie bij te houden. Misschien jij ook wel. Maar als je een boekhoudpakket gebruikt bespaar je veel tijd op het schrijven van uren. Dit dankzij de vele slimme functies van InformerOnline zoals uitgelegd onder de vorige kopjes op deze pagina. Al benieuwd wat voor voordelen online boekhouden hiernaast heeft?

Zicht op uren

De urenregistratie van InformerOnline is snel en eenvoudig en zorgt voor een goed overzicht op je gewerkte uren. Op die manier kun je beter inschatten hoeveel uur je bijvoorbeeld nog nodig hebt of hoeveel het je gaat opleveren of kosten. Het is tenslotte altijd fijn om overal inzicht op te hebben.

De uren direct selecteren en factureren

Zoals uitgelegd kun je na het afronden van een project meteen een online factuur sturen naar je klanten. Bij het maken van deze factuur kun je in één klik de verschillende uursoorten toevoegen. Dit bespaart jou als ondernemer dus veel kostbare tijd!

Belastingvoordelen

Het is dus heel makkelijk om je gewerkte uren bij te houden in InformerOnline. Maar daarnaast is het ook heel handig. Als jij je uren netjes bijhoudt kan dit namelijk leiden tot verschillende belastingvoordelen. Dit noemen we ook wel het urencriterium.

Verschillende projecten tegelijk

Omdat je veel verschillende uursoorten kunt inboeken is het ook mogelijk om de urenregistratie voor verschillende projecten tegelijk te regelen. Zo hoef je dus nooit meer zorgen te maken over wat een rommel het kan worden om aan verschillende projecten tegelijk te werken. Dit is namelijk easy met InformerOnline!

Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →