Informer lanceert vernieuwde app InformerOnline

RIJSWIJK – Informer heeft een geheel vernieuwde versie van de InformerOnline app gelanceerd. In deze vernieuwde app hebben gebruikers nu nóg sneller een overzichtelijke weergave van hun boekhouding. De vertrouwde omgeving van de app blijft gelijk dus zowel bestaande als nieuwe gebruikers kunnen alle zaken makkelijk terugvinden. 

Altijd en overal inzicht in je boekhouding

Met de InformerOnline app hebben gebruikers altijd en overal inzicht in de belangrijkste cijfers, offertes en facturen. Daarnaast kunnen gebruikers een foto maken van een bon of factuur en deze via de app naar hun boekhouding sturen. Met het vernieuwen van de app maakt Informer het voor gebruikers mogelijk hun boekhouding altijd up to date te houden.

Verbeterde interactie en uitstraling

Dankzij de verbeterde interactie in de InformerOnline app kunnen gebruikers nu met Face-ID en Touch-ID inloggen in de app. Hierdoor is de toegankelijkheid van de app verbeterd en hebben gebruikers binnen tien seconden toegang tot hun administratie. Daarnaast heeft de look and feel van de app een upgrade gekregen. Zo ziet de omgeving in de app er frisser uit en is het dashboard verder uitgebreid. De belangrijkste gegevens van een onderneming zijn dus in één oogopslag te zien. 

 

Informer staat voor innovatie

“Bij Informer zorgen we ervoor dat ondernemers gebruik kunnen maken van  de allernieuwste technieken op het gebied van slim boekhouden” aldus Remco Frühauf, CEO van Informer. Met versie 4 kunnen ondernemers zelf eenvoudig hun btw-aangifte doen, biedt het programma boekhoudkundige hulp vanuit de Belastingdienst en kunnen ondernemers WhatsAppen met hun boekhouding. “Bij InformerOnline versie 4 hoort daarom ook een gemoderniseerde app. De frisse uitstraling en verbeterde interactie in de app maakt de relaunch van versie 4 compleet”, aldus Peter Potters, CCO van Informer.