InformerOnline Dienstverlening

Een extra module voor dienstverleningsbedrijven. Online boekhouden wordt een stuk makkelijker voor jou als dienstverlenende ondernemer!

Project Management optimaliseren

Met de extra dienstverlening-module van InformerOnline stuur je een offerte, registreer je uren en kosten en stuur je vervolgens een factuur. Met InformerOnline ga je voor optimaal Project Management en is ook je boekhouding altijd up-to-date!

Project managen in module Dienstverlening

Altijd inzicht in je administratie

Met InformerOnline Dienstverlening heb je altijd en overal inzicht in je gehele administratie. Zo kun je bijvoorbeeld altijd aanpassen hoeveel en welke medewerkers toegang hebben tot de extra module of de uren van je medewerkers overzichtelijk en makkelijk registreren!

Uren registreren in module Dienstverlening

Dienstverlening koppeling activeren

Je kun via de instellingen in de Appstore de module Dienstverlening activeren in InformerOnline. Daaraan zitten wel extra kosten verbonden. Je betaalt €15 per maand bovenop je gekozen boekhoudpakket. Op die manier kun je wel ongelimiteerd gebruik maken van InformerOnline Dienstverlening en al haar handige extra functies.

Handleiding InformerOnline module Dienstverlening →

Dienstverlening activeren
Handige functies module dienstverlening

De slimme functies van InformerOnline

Check alle functies van de module Dienstverlening en ontdek welke voordelen een online boekhouding bij InformerOnline voor jou als ondernemer heeft. Van het sturen van verkoopfacturen tot de btw-aangifte. Je doet het allemaal met Informer. Easy.

Bekijk alle Functies

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →