//Boekhoudprogramma voor ZZP en Eenmanszaak
Boekhoudprogramma voor ZZP en Eenmanszaak 2018-06-13T12:18:49+00:00

Slim online boekhoudprogramma voor ZZP

Bij InformerOnline weten we dat jij als ZZP’er niet te veel tijd en moeite aan de boekhouding wilt besteden. Daarom maken wij het boekhouden voor jou als ZZP’er zo snel en makkelijk mogelijk. Op die manier houd jij meer tijd over voor de dingen die je écht wilt doen.

Start gratis!
kennispartner boekhouden zzp nederland

Is InformerOnline iets voor jou?

Je hebt je eigen business opgestart en bent hard bezig om je klanten of opdrachtgevers tevreden te houden. Maar naast al je harde werk moet je van de Belastingdienst ook nog een administratie bijhouden.

Je wilt niet teveel tijd kwijt zijn aan de boekhouding, je bent immers geen boekhouder. Maar toch merk je dat de boekhouding meer tijd kost dan je eigenlijk wil. En alles aan de boekhouder overlaten is eigenlijk te duur.

Je vraagt je af of het niet makkelijker en sneller kan.

Voordelen van Online Boekhouden voor ZZP en Eenmanszaak

 • Snel en eenvoudig factureren in eigen huisstijl.

 • Stuur bonnen en facturen door via Messenger & Telegram op je smartphone.

 • Automatische verwerking door boekrobots.

 • Direct zelf BTW-aangifte doen met een klik.

 • Altijd en overal inloggen.

MKB Proof Award 2017

Bekijk hoe het werkt

Ontdek de voordelen van online boekhouden met InformerOnline.

Start gratis!

Eenvoudig boekhouden in 4 stappen

Boekhouden is eigenlijk in vier stappen te verdelen. Natuurlijk kun je met InformerOnline al deze stappen snel en eenvoudig regelen.

Er is een makkelijkere en snellere manier om je boekhouding te doen

Stel je voor dat er een manier is om je administratie zo in te richten, dat een groot deel van de uren die je nu aan je boekhouding besteedt wordt bespaard. Dat zou lekker zijn…

Je verstuurt in een paar klikken per e-mail professionele facturen die er precies zo uitzien als jij wil en bovendien aan alle regels voldoen. Klanten die jouw facturen niet betalen krijgen binnen een paar seconden een nette herinnering en inkomende facturen stuur je direct naar je administratie via e-mail of je smartphone. Dankzij de verschillende boekhoudrobots gaat een steeds groter wordend deel van je administratie automatisch en ben je écht bijgewerkt. Facturen betaal je vanuit je boekhouding en accordeer je alleen nog even in je bunq app, zelfs je bankadministratie is dan al automatisch bijgewerkt.  Je houdt alles in de gaten met je smartphone en aan het einde van het kwartaal verstuur je zelf je BTW aangifte met één klik, zonder stress.

Die manier is er als je overstapt naar InformerOnline.

Waarom is InformerOnline beter? Omdat het gemaakt is voor jou

Informer is begonnen toen onze oprichter, Remco Frühauf, als boekhouder werkte in de jaren ’90. Hij merkte dat de boekhoudprogramma’s van die tijd niet werkte zoals hij zou willen. En daarom ontwikkelde hij Informer, bovendien het eerste werkende boekhoudprogramma op de Mac.

Na jarenlang een innovatief boekhoudprogramma te hebben ontwikkeld kwam het inzicht dat online boekhouden nóg meer voordelen voor ondernemers zou hebben. InformerOnline werd geheel vanuit de beleving van de ondernemer ontwikkeld, en niet vanuit de beleving van de accountant.

Inmiddels hebben ruim 34.000 gebruikers de off- en online boekhoudsoftware van Informer gekozen.

Of je nu nog steeds Word of Excel gebruikt voor je boekhouding , of een offline boekhoudprogramma misschien. Je bent waarschijnlijk meer tijd kwijt dan eigenlijk nodig is. Boekhouden kan makkelijker en sneller met InformerOnline.

Hoe werkt het?

InformerOnline is supersimpel in gebruik. Wist je dat de meeste ondernemers hun eerste BTW aangifte al direct met InformerOnline sturen?

In principe gaat het ook zo met het versturen van facturen, het verwerken van uitgaven en het verwerken van de bankadministratie. Makkelijk, snel en zonder stress!

Kom je toch ergens niet uit? De mensen van onze flexibele en deskundige helpdesk helpen je razendsnel via de chat of zelfs via je smartphone. Tussen 9 uur ’s ochtends en 9 uur ’s avonds is je vraag vaak binnen vijf minuten al beantwoord! Dat is de service die jij wil…

En? Zou InformerOnline je voordeel opleveren?

Natuurlijk! De gemiddelde ondernemer zou met InformerOnline zo’n 15 uur per maand kunnen besparen.

Door deze besparing betaalt InformerOnline zichzelf eigenlijk altijd terug. Nu jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de boekhouding, kun je jouw aandacht aan andere dingen geven. Bijvoorbeeld door te bedenken wat je met die twee extra vrije dagen in de maand gaat doen…

Ben je klaar om over te stappen?

Met InformerOnline investeer je in je zelf en in je business. Door een groot deel van de boekhouding te versnellen of zelfs te automatiseren, is je business een stuk professioneler.

Bovendien kun je gebruik maken van gratis online Opstartservice. Hierbij helpen we je met alles in te stellen en goed te zetten zodat je een vliegende start hebt en direct begint met tijd besparen!

Ervaringen van onze klanten

Een prettig, klantvriendelijk programma. Als je een vraag hebt, komt er vaak snel een reactie. Heel fijn. Het scheelt veel tijd. De omzetbelasting draait er zo uit. Zou niet meer anders willen.
Aart Willemsen
Informer heeft een formidabel boekhoudproduct online gezet. Het is zeer gemakkelijk in gebruik en wanneer er onverhoopt problemen zijn dan helpt de helpdesk je meteen.
Van Burken Beheer BV

Kies het pakket dat het best bij jou past

En verandert jouw situatie? Natuurlijk kun je altijd wisselen tussen de pakketten.

Boekhouden Basis

10per maand
 • Alle basisfuncties
 • max. 30 banktransacties
 • Directe BTW aangifte
 • 1 administratie
 • 1 gebruiker

Boekhouden Plus

15per maand
 • Alle basisfuncties
 • Alles onbeperkt
 • Directe BTW aangifte
 • 1 administratie
 • 1 gebruiker

Boekhouden Premium

20 per maand
 • Alle basisfuncties
 • Alles onbeperkt
 • Directe BTW aangifte
 • 2 administraties
 • 2 gebruikers

Je kunt ook kiezen voor Boekhouden Gratis. Hiermee kun je iedere maand 3 in- en verkoopfacturen en 10 bankmutaties verwerken.

Webinar

Neem een rondleiding door InformerOnline en ontdek alle functies. Stel bovendien direct al je vragen!

Naar de webinars!

Boekhouden voor Beginners

Check de mini cursus boekhouden. Hier zul je zien dat boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Naar de mini cursus