Automatisch boekhouden met Robotic Accounting

Robotic accounting is tegenwoordig steeds meer in trek. Hiermee hoef jij je bijna niet meer te bekommeren om je boekhouding. Ook bij InformerOnline kun je gebruik maken van de slimme robots. Uiteraard houd je wel gewoon zelf controle over alles!

Gratis Testen!
Alle functies
keurmerk betrouwbaar boekhouden
Ontwikkelpartner van de Belastingdienst
Reviews van InformerOnline
Wat is robotic accounting

Wat is Robotic Accounting?

De term “Robotic Accounting” zal je misschien nog niet helemaal bekend voor komen. Maar zodra je weet hoe het werkt, zal het jouw leven als ondernemer een stuk makkelijker maken. Dankzij deze functionaliteit worden namelijk meerdere lastige handelingen tijdens het boekhouden geautomatiseerd, waardoor het voor jou piece of cake wordt!

Scroll daarom door om te ontdekken van welke robots jij allemaal kunt profiteren in InformerOnline.

Gratis Testen!
Alle Functies

Facturen automatisch laten downloaden

Je kent het wel. Het kwartaal is afgelopen en je moet alle inkomende facturen opzoeken. Dat kan best vervelend zijn. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor! Met de Informer VerzamelRobot worden facturen in je boekhouding gezet, zodra ze beschikbaar zijn bij de leverancier. Dat scheelt jou een hoop werk, en dus tijd.

Meer over de VerzamelRobot →

VerzamelRobot
Facturen automatisch boeken

Automatisch boeken van facturen

Met InformerOnline kun je digitale UBL facturen automatisch laten boeken. Het systeem onthoudt namelijk aan welke kostencategorie jij de facturen van een leverancier koppelt. Vervolgens zal de robot bij de volgende factuur het document automatisch voor je boeken. Natuurlijk kun jij achteraf alles met een speciale controlelijst nog even nagaan.

Meer over de BoekRobot →

Factuurinformatie automatisch herkennen

Maar wat als je geen UBL facturen hebt? Bijvoorbeeld omdat je een foto hebt gemaakt van een factuur met je smartphone. Dan kun je de Informer  HerkenRobot gebruiken! Deze robot herkent alle factuurinformatie voor je en zet de factuur om in UBL formaat. Op die manier kun je de factuur alsnog automatisch alten boeken.

Meer over de HerkenRobot →

Herkenrobot herkent bonnetjes vanaf je telefoon
Banktransacties automatisch verwerken

Je bankadministratie razendsnel verwerkt

Met de Informer BankRobot kun je jouw banktransacties razendsnel verwerken. Zodra de transacties online staan wordt direct gezocht naar matches met je in- of verkoopfacturen. Je kunt ook zelf regels opstellen voor bepaalde banktransacties. Zo leert InformerOnline van jou en worden deze mutaties voortaan automatisch verwerkt.

Meer over de BankRobot →

Informer winnaar Robotic Accounting Award

InformerOnline mag zich de trotse winnaar van de Robotic Accounting Contest 2018 noemen. Na uitgebreid onderzoek van GBNED kwam Informer bij de laatste twee best geteste aanbieders en werd in de finale op het ICT Accountancy Jaarcongress zelfs uitgeroepen tot winnaar. En dat met liefst 90,1% van de stemmen!

Meer over de overwinning in de Robotic Accounting Contest 2018 →

UBL Ready

Kracht van UBL

UBL is de taal van digitale facturen. Dankzij UBL kun je een groot deel van je boekhouding automatiseren. Er zijn verschillende manieren om UBL facturen in je boekhouding te krijgen. Vervolgens kunnen de robots van InformerOnline de facturen automatisch verwerken.

Wat is UBL →

Factureren met PEPPOL

Profiteer van PEPPOL

Met PEPPOL stuur je facturen direct naar de boekhouding van de ontvanger. Andersom kunnen jouw leveranciers ook direct naar de administratie factureren. En dankzij het UBL formaat kunnen deze facturen vervolgens ook automatisch verwerkt worden.

Meer over PEPPOL →

Banktransacties BankTimeLine

Combineren voor automatisch boekhouden

Als je alle robotic accounting functies samen gebruikt, kun je echt automatisch boekhouden. Van het maken van een foto van een factuur tot de automatische verwerking van de boeking en betaling. Als ondernemer kun je op die manier erg veel tijd besparen. Bovendien worden er veel minder fouten gemaakt.

Gratis Testen!
Alle functies
Bekijk alle Functies

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van een online boekhoudprogramma.

Zo bespaar je minstens 5 uur per week →

Iets voor mij?

Een boekhoudprogramma is ideaal voor iedereen die meer tijd en overzicht wilt.

Check of online boekhouden iets voor jou is →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt een belangrijker topic, ook jij kan je steentje bijdragen!

Compenseer gratis je carbon footprint →