De BoekRobot

De Informer BoekRobot boekt automatisch al jouw in- en verkoopfacturen in nadat ze door de HerkenRobot zijn herkend. Hierna kan de BankRobot de betalingen koppelen.

Automatisch facturen boeken

De Informer BoekRobot boekt elektronische UBL facturen automatisch op de juiste categorie. InformerOnline onthoudt namelijk aan welke kostencategorie jij je facturen hebt gekoppeld. Op die manier maak jij je online boekhouding slimmer!

De BoekRobot boekt automatisch facturen
Ingeboekte Facturen verwerkt

Betalingen ingeboekte facturen automatisch koppelen

Na het boeken van een factuur moet de betaling van de factuur verwerkt worden. Als de elektronische bankafschriften in InformerOnline staan, zal de Informer BankRobot de betaling automatisch koppelen aan de inkoopfactuur. Zo kun je een factuur dus niet alleen automatisch laten boeken, maar de betaling ook nog automatisch laten verwerken.

Meer over de BankRobot →

De BoekRobot in InformerOnline

Bespaar tijd en kosten met Robotic Accounting!

Boekhouden wordt nóg eenvoudiger! Bij InformerOnline, wordt jouw boekhouding helemaal automatisch gedaan. Robotic Accounting is de term die we hier tegenwoordig voor gebruiken. Dit betekent eigenlijk dat robots jouw boekhouding doen en zorgen ervoor dat de moeilijke taken simpel worden geregeld. De BoekRobot is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk alle Functies

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →