Wat is de Automatisch ingevulde WinstAangifte(AWA)?

Ervaar het gemak van de AWA en doe sneller en foutloos jouw ib-aangifte!

Wat houdt de Automatisch ingevulde WinstAangifte (AWA) in?

Met de AWA komt er een extra module voor jou beschikbaar welke geen effect heeft op de rest van jouw boekhouding. Om het doen van je winstaangifte zo eenvoudig mogelijk te maken is gebruik gemaakt van een standaard grootboekschema. Dit standaard grootboekschema zorgt ervoor dat de overzichten voor de ib-aangifte vooraf ingevuld zijn. Deze kun je vervolgens eenvoudig uit Informer downloaden en deze bij de aangifte bij de Belastingdienst uploaden. Doordat het overzicht grotendeels automatisch is ingevuld kun je nu nog sneller en foutloos jouw winstaangifte doen!

Let op: Kijk voordat je je aanmeld even of je aan deze voorwaarden voldoet.

API InformerOnline
API InformerOnline

Vanaf wanneer is de AWA beschikbaar?

Doe jij nog niet je boekhouding met Informer en wil je het jaar administratief goed beginnen? Dat kan! Start in januari 2022 met je boekhouding in Informer en boek jouw boekingen op de grootboeken die beschikbaar zijn in InformerOnline. In dat geval kun jij tijd besparen bij het doen van je ib-aangifte over 2022 omdat het winstdeel automatisch voor je wordt ingevuld. Doe jij je boekhouding al bij Informer? Dan streven wij ernaar dat deze AWA voor jou per 2023 beschikbaar komt.

Aanmelden

Advies tijdens het maken van een boeking

Twijfel jij wel eens bij het inboeken van je factuur op een bepaalde post? Dat begrijpen wij! Dankzij de goede samenwerking tussen Informer en de Belastingdienst kunnen wij jou helpen om fouten in de aangifte te voorkomen. Bij het boeken van een bedrag op een bepaalde post ontvang jij namelijk een notificatie in je scherm met wat extra informatie over deze post. Deze informatie komt direct vanuit de Belastingdienst. Uiteraard blijf je wel zelf verantwoordelijk voor je administratie. Maar met deze boekhoudhulp van de Belastingdienst kan er eigenlijk bijna niets fout gaan…

API InformerOnline

Alle InformerOnline pakketten bevatten:

Alle Functies

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Wil jij een applicatie koppelen aan je boekhoudprogramma? Ben je benieuwd naar de voordelen van online boekhouden? Begin dan nu bij InformerOnline. In de video kun je zien hoe je bijvoorbeeld de btw aangifte doet en betaalt via iDEAL of via de verschillende robots facturen verwerkt. InformerOnline maakt boekhouden makkelijk!

Start gratis!
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →