Efficiënter dan dit wordt het niet!

Één gratis portaal voor je administraties

Klanten uploaden zelf bonnetjes en versturen zelf facturen vanuit de app, jij doet de rest en blijft volledig in controle!

Zeker van je Zaak dankzij constante controle

Alles wat je nodig hebt als financieel dienstverlener

Dankzij deze functies werk jij zo efficiënt mogelijk aan de boekhouding van je klanten.

Dashboard mockup

Hoeveel kost Informer voor mijn klanten?

Jouw accountancyportaal om in te loggen in de administraties van klanten is voor altijd gratis. Vervolgens betaal je slechts €7 per maand per klantadministratie om volledig gebruik te maken van het boekhoudpakket.

Tegelijkertijd kan je klant zelf bonnetjes uploaden en factureren via de mobiele app!
Plan gerust een gratis intro call.

FAQ's

Veelgestelde vragen

Je hebt vast nog vragen – hieronder vind je veelgestelde vragen. Wil je toch meer informatie? Je kan altijd vrijblijvend een demo aanvragen en je krijgt een 1 op 1 gesprek.

Wat kan ik allemaal met het boekhoudprogramma?
Je kunt als accountant of boekhouder al je klanten koppelen aan je accountancyportaal. Hierdoor log je vanuit 1 systeem in in alle administraties van je klanten. Iedere administratie biedt jou de mogelijkheid om de boekhouding tot in de puntjes te regelen.

Bekijk hier alle functies van het boekhoudpakket →
Word ik geholpen bij het inrichten van mijn account?
Natuurlijk! Na het aanmaken van je accountancyportaal kun je bovenin je scherm een gratis opstartservice inplannen. Hierin laat een van onze medewerkers je uitgebreid alle mogelijkheden zien en zorgen we ervoor dat je account meteen goed ingesteld staat.
Wat kan mijn klant allemaal doen en zien?
Jouw klant kan uiteraard ook inloggen in zijn eigen administratie. Het enige wat hij kan doen in het €7 pakket is bonnen en inkoopfacturen uploaden, facturen sturen en eventueel banktransacties bijwerken. Jij hebt controle over de rest.Wil de klant liever een groot deel van de boekhouding zelf op zich nemen en jou vooral voor controle en advies gebruiken? Ook dat is mogelijk, in dat geval zal de klant dan zelf een administratie aan moeten maken.

Hier vind je de verschillende pakketten voor die optie.
Hoe snel krijg ik hulp als ik er niet uitkom?
Onze live chat met de helpdesk is iedere werkdag beschikbaar van 8:00 tot 17:30. Verder kun je als financieel adviseur ook altijd bellen met de helpdesk voor als je ingewikkeldere problemen hebt. Echter is chatten vaak het snelst en heb je doorgaans binnen 5 minuten antwoord.

Probeer Informer nu
30 dagen gratis!

Probeer het gratis