Bol.com Koppeling

Verkoop jij je producten via een Bol.com webshop en wil jij dat alle informatie automatisch naar je boekhouding gestuurd wordt? Dat is mogelijk met de koppeling tussen InformerOnline en Bol.com!

Koppeling tussen Bol.com en InformerOnline

Ook klaar met het handmatig bijwerken van al je bestellingen in je administratie vanuit je webshop? Hier vind je de oplossing! Dankzij de koppeling tussen Bol.com en InformerOnline gaat dit allemaal automatisch én op de juiste manier. Zo is jouw boekhouding perfect op orde en houd je meer tijd over voor andere belangrijke zaken!

Koppeling InformerOnline en Bol.com
Elk uur bijgewerkt!

Ieder uur bijgewerkt!

Koppel je Bol.com webshop aan je InformerOnline administratie en deze wordt elk uur automatisch bijgewerkt. Alle nieuwe bestellingen en betalingen komen zo automatisch in de boekhouding net zoals eventuele wijzigingen aan relaties of producten

De betalingen worden meteen goed verwerkt door de Informer robots. Hierdoor houd je nóg meer tijd over!

Meer over Robotic Accounting →

Hoeveel betaal ik voor de koppeling?

Voor de koppeling tussen Bol.com en InformerOnline rekenen wij zelf geen extra kosten. Ontwikkelaar webwinkelfacturen vraagt een jaarlijks bedrag op basis van het aantal verstuurde facturen. Je betaalt €72 per jaar als je maximaal 250 facturen verzendt. Tot 1000 facturen betaal je €120 en voor meer dan 1000 kost het €170 per jaar.

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline! Probeer het gelijk door op de button te klikken.

Gratis Bol.com testen!

Bekijk de website van webwinkelfacturen voor meer informatie over bijvoorbeeld kortingen →

Kosten koppeling Bol.com

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij Bol.com en wil je graag profiteren van de voordelen van een online boekhoudprogramma? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →