Amazon Koppeling

Verkoop jij je producten via de Amazon webshop en wil jij dat alle informatie automatisch naar je boekhouding gestuurd wordt? Dat is mogelijk met de koppeling tussen InformerOnline en Amazon!

Koppeling tussen Amazon en InformerOnline

Automatisch alle informatie vanuit je Amazon webshop in de boekhouding? Dat kan! Dankzij de koppeling tussen Amazon en InformerOnline. Met deze koppeling worden alle bestelgegevens zoals; producten, prijzen, verzendkosten en debiteurgegevens automatisch én op de juiste manier verwerkt in InformerOnline!  Zo is jouw boekhouding perfect op orde en houd je meer tijd over voor andere belangrijke zaken!

Koppeling InformerOnline en Bol.com
Elk uur bijgewerkt!

Ieder uur up-to-date!

Koppel je Amazon webshop aan je InformerOnline administratie en deze wordt elk uur automatisch bijgewerkt. Dit betekent dat ieder uur de bestellingen automatisch worden opgehaald en doorgezet naar de boekhouding in Informer.

De betalingen worden meteen goed verwerkt door de Informer robots. Hierdoor bespaar jij nóg meer tijd!

Meer over Robotic Accounting →

Hoeveel betaal ik voor de koppeling?

Voor de koppeling tussen Amazon en InformerOnline rekenen wij zelf geen extra kosten. Ontwikkelaar webwinkelfacturen.nl vraagt een jaarlijks bedrag op basis van het aantal verstuurde facturen. Je betaalt €72 per jaar als je maximaal 250 facturen verzendt. Tot 1000 facturen betaal je €120 en voor meer dan 1000 facturen kost het €170 per jaar.

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline! Probeer het gelijk door op de button te klikken.

Gratis Amazon testen!

Bekijk de website van webwinkelfacturen voor meer informatie over bijvoorbeeld kortingen →

Kosten koppeling Bol.com

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij Amazon en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →