Amazon Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling tussen Amazon en InformerOnline

Automatisch alle informatie vanuit je Amazon webshop in de boekhouding? Dat kan! Dankzij de koppeling tussen Amazon en InformerOnline. Met deze koppeling worden alle bestelgegevens zoals; producten, prijzen, verzendkosten en debiteurgegevens automatisch én op de juiste manier verwerkt in InformerOnline!  Zo is jouw boekhouding perfect op orde en houd je meer tijd over voor andere belangrijke zaken!

Elk uur bijgewerkt!

Ieder uur up-to-date!

Koppel je Amazon webshop aan je InformerOnline administratie en deze wordt elk uur automatisch bijgewerkt. Dit betekent dat ieder uur de bestellingen automatisch worden opgehaald en doorgezet naar de boekhouding in Informer.

De betalingen worden meteen goed verwerkt door de Informer robots. Hierdoor bespaar jij nóg meer tijd!

Elk uur bijgewerkt!

Hoeveel betaal ik voor de koppeling?

Voor de koppeling tussen Amazon en InformerOnline rekenen wij zelf geen extra kosten. Ontwikkelaar webwinkelfacturen.nl vraagt een jaarlijks bedrag op basis van het aantal verstuurde facturen. Je betaalt €72 per jaar als je maximaal 250 facturen verzendt. Tot 1000 facturen betaal je €120 en voor meer dan 1000 facturen kost het €170 per jaar.

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline! Probeer het gelijk door op de button te klikken.

Gratis Amazon testen!

Kosten koppeling Bol.com


Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij Amazon en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Probeer nu tijdelijk 60 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 60 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis