ABN AMRO Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Jouw ABN AMRO transacties online

Je kunt in InformerOnline heel eenvoudig je zakelijke ABN AMRO transacties verwerken. Download je mutaties en zet ze online. Ons programma verwerkt deze dan direct waardoor jij veel tijd bespaart. Daarnaast is je administratie nu nog sneller goed geregeld.

Al je ABN AMRO transacties op een timeline

Alle betalingen die jij doet met je gekoppelde ABN AMRO bankrekening worden in ons boekhoudprogramma verwerkt. De transactie die je via je bank doet worden namelijk altijd netjes weergegeven in de Informer BankTimeline.

ABN AMRO transacties timeline

Bankmutaties automatisch verwerkt

De Informer BankRobot zoekt automatisch naar matches tussen betalingen van je ABN AMRO rekening en al je facturen. Je kunt de BankRobot ook nieuwe opdrachten leren. Deze verwerkt hij dan ook automatisch voor je voortaan.

informer bankrobot

Waarom heb ik een zakelijke rekening nodig?

Als ondernemer betaal je de facturen die je ontvangt van leveranciers. Jouw klanten betalen jou de facturen die je hen toestuurt. Dit is onderdeel van je boekhouding. Je privé-aankopen daarentegen horen er niet bij. Daarom raden wij aan om een zakelijke bankrekening te openen. Je onderscheidt dan namelijk je privétransacties goed van je zakelijke transacties. Bovendien staat het professioneler om een zakelijke bankrekening te hebben en niet alleen een privérekening. Bekijk ook meer voordelen van een zakelijke bankrekening.

Welk bestandsformaat moet ik downloaden voor mijn mutaties?

Bij ABN AMRO heb je bij het downloaden van je bankmutaties de keuze uit vijf verschillende formaten. Dit zijn een XLS, PDF, TXT, een .MT940 en een .CAMT053 bestand. Wij raden aan om altijd te kiezen voor het .CAMT053 bestand. Dit type bestand is nieuwer, voorkomt dubbele mutaties en geeft meer informatie dan het andere type bestand. Bekijk snel hoe je de bankbestanden kunt downloaden bij ABN AMRO.

Nu ook direct koppelen met ABN-AMRO

Directe koppeling tussen de ABN-AMRO en Informer Online  Je kunt nu ook een directe automatische koppeling maken tussen de ABN-AMRO en Informer. We maken daarvoor gebruik van de nieuwe PSD2 wetgeving, en een 3e partij die ons verbind: myponto.com  Met deze oplossing wordt je bank elk uur bijgewerkt, en kun je zo ook in Informer altijd je (bijna) laatste banksaldo zien. Klik hier voor meer informatie.

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je bankafschriften dagelijks automatisch in de boekhouding terechtkomen! Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis