Ponto Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Ponto Koppeling

Vanaf nu kun je elke Nederlandse bank koppelen via de service van Ponto.

Dit is een specialist in het maken van koppelingen tussen banken en fintech bedrijven zoals Informer.

Ze maken gebruik van de nieuwe PSD2 wetgeving, waarmee banken verplicht worden jouw bank data digitaal beschikbaar te maken, ALLEEN als JIJ daar je uitdrukkelijke toestemming voor geeft. Die toestemming geef je elke 90 dagen uit veiligheid opnieuw aan Ponto. Ponto geeft deze data dan weer door aan Informer die het voor jou in je administratie klaar zet.

Hoe werkt het?

Maak een account aan bij Ponto. Ponto vraagt voor deze service € 4 per maand, maar Informer rekent geen verdere kosten. Je kunt ook je betaalverzoeken direct indienen bij de bank vanuit Informer, daar wordt dan een extra euro per maand voor gevraagd door Ponto.

Het grote voordeel is dat je altijd in Informer kunt zien welke afschriften je nog moet verwerken, en wat het saldo is van de bank.

Als je gebruik maakt van de directe betalingen hoef je nooit meer een iban van je relatie in te typen, of de betaling apart in te geven in he bank app: je schiet te betaling automatisch in bij je bank. Wel zul je altijd je betaling moeten accorderen bij je bank op de gebruikelijke wijze: zo weet je zeker dat je altijd kunt berusten op de veiligheidsprocedures van jouw bank.

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je bankafschriften dagelijks automatisch in de boekhouding terechtkomen! Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis