Magento en je online boekhouding

Webshop bij Magento? Koppel deze dan gelijk aan je boekhouding. Dankzij de koppeling met InformerOnline komt alles vanuit Magento automatisch in je administratie terecht!

Koppeling Magento en InformerOnline

Vervelend hè? Al die PDF’jes vanuit je Magento webshop downloaden en handmatig uploaden in de boekhouding. Daar komt nu een eind aan! Dankzij de koppeling tussen InformerOnline en Magento zal dit voortaan altijd automatisch gebeuren op de juiste manier. Zo is jouw boekhouding altijd strak en bespaar je een hele hoop tijd!

Koppeling Magento en Informer
Updates elke 60 minuten!

Updates elke 60 minuten!

Koppel jij je Magento webshop aan InformerOnline? Dan kun je je boekhouding elke 60 minuten geupdate verwachten! Nieuwe bestellingen en betalingen worden automatisch geïmporteerd. Ook worden eventuele wijzigingen aan producten en/of relaties doorgevoerd.

Vervolgens zorgen de Informer robots ervoor dat betalingen goed verwerkt worden. Ook hier hoef je je dus geen zorgen meer over te maken!

Meer over Robotic Accounting →

Kosten van de koppeling

Door Informer worden geen extra kosten gerekend voor de koppeling met Magento. Wel vraagt ontwikkelaar webwinkelfacturen een jaarlijks bedrag. Dit bedrag is gebaseerd op het aantal facturen dat je verstuurt in een jaar. Je betaalt €72 tot 250 facturen. Tot 1000 facturen betaal je €120 per jaar en voor meer dan 1000 €170.

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline! Probeer het gelijk door op de button te klikken.

Gratis Magento testen!

Bekijk de website van webwinkelfacturen voor meer informatie over bijvoorbeeld kortingen →

Kosten koppeling Magento

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij Magento en wil je graag profiteren van de voordelen van een online boekhouding? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van een online boekhoudprogramma.

Zo bespaar je minstens 5 uur per week →

Iets voor mij?

Een boekhoudprogramma is ideaal voor iedereen die meer tijd en overzicht wilt.

Check of online boekhouden iets voor jou is →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt een belangrijker topic, ook jij kan je steentje bijdragen!

Compenseer gratis je carbon footprint →