Factuurverwerking

Bij InformerOnline kun je gebruikmaken van een aantal koppelingen om je factuurverwerking te versnellen.

Factureren met PEPPOL

Met PEPPOL kun je via een speciaal beveiligd netwerk factureren ontvangen en sturen. Deze facturen worden direct van de ene administratie naar de administratie gestuurd. Zo weet je dus zeker dat de ontvangende partij jouw factuur op de juiste plaats ontvangt. Voordat je op het netwerk wordt aangesloten wordt jouw identiteit gecontroleerd. Hierdoor is PEPPOL ook een belangrijk middel tegen spookfacturen.

Meer over PEPPOL →

PEPPOL

Registreer werkbonnen

Werkbonnen, offertes en andere formulieren kunnen supermakkelijk worden verwerkt met de koppeling tussen OmniMove en Informer. Met deze koppeling kan je onder andere uren, omschrijvingen, foto’s, inspecties toevoegen aan een werkbon. De klant krijgt in zijn mail de werkbon offerte als PDF in eigen huisstijl.

Meer over OmniMove →

PEPPOL

Facturen automatisch downloaden

Met de VerzamelRobot van Informer kun je facturen automatisch laten downloaden bij meer dan 200 leveranciers. Zodra jouw factuur beschikbaar is wordt hij automatisch gedownload en in UBL formaat in jouw administratie gezet. Voor de VerzamelRobot werken we samen met Storecove.

Meer over de VerzamelRobot →

Storecove

Manage buitendiensten

Werkbonnen voor buitendiensten kunnen nu gemakkelijk bijgehouden worden door de koppeling met OutSmart. Met deze koppeling kan een buitendienstmedewerker onder andere gewerkte uren toevoegen, foto’s van werkzaamheden maken en digitale handtekening van de klant insluiten. Deze applicatie kan je nu 30 dagen gratis proberen.

Meer over OutSmart →

Logo OutSmart koppeling

Facturen per post verzenden

Heb jij facturen die je liever op de traditionele manier fysiek wilt versturen? Dan is dat geen probleem. Dankzij de koppeling met PostNL wordt jouw document geprint, verpakt, gefrankeerd en verzonden. Deze service is te activeren via de Appstore in InformerOnline.

PostNL

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van een online boekhoudprogramma.

Zo bespaar je minstens 5 uur per week →

Iets voor mij?

Een boekhoudprogramma is ideaal voor iedereen die meer tijd en overzicht wilt.

Check of online boekhouden iets voor jou is →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt een belangrijker topic, ook jij kan je steentje bijdragen!

Compenseer gratis je carbon footprint →