OmniMove en je online boekhouding

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling tussen OmniMove en InformerOnline

Dankzij de koppeling tussen InformerOnline en OmniMove MobileForms wordt het verwerken van werkbonnen, offertes en andere formulieren supermakkelijk. De werkbon wordt ingevuld met dezelfde gegevens uit InformerOnline. Als de werkbon is afgerond wordt deze automatisch verwerkt in InformerOnline. Zo is jouw boekhouding perfect op orde en houd je meer tijd over voor andere belangrijke zaken!

Elk uur bijgewerkt!

Direct verwerken van je werkbon

Vanuit Informer kun je de relatie- en artikelgegevens rechtstreeks opvragen. De werkbon- of offerte kan via de OmniMove MobileForms app verder worden ingevuld met onder andere uren, omschrijving(en), foto’s en inspecties. Ook kun je, indien akkoord van de klant, de werkbon of offerte direct laten ondertekenen. De klant krijgt in zijn mail de digitale werkbon of offerte als PDF in eigen huisstijl en alle factuurgegevens van de werkbon staan daarnaast volledig automatisch in Informer.

Wat kost de koppeling met OmniMove?

De koppeling tussen OmniMove kost je niets extra. Je betaalt wel voor het gebruik van OmniMove. Je betaalt per gebruiker per maand. Door de verhoogde efficiency bespaar je veel geld en worden de klanten sneller gefactureerd.

Kosten koppeling Bol.com

#IkDoeZelfDeBoekhouding met OmniMove en Informer

Benieuwd naar de koppeling tussen Informer en OmniMove? Bekijk in de video het ondernemersverhaal van Jacco van Houtman Elektrotechniek , die de koppeling graag gebruikt!

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Ben jij OmniMove gebruiker en benieuwd naar de voordelen van een online boekhouding? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Probeer nu tijdelijk 60 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 60 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis