Simple-Simon en je online boekhouding

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling tussen InformerOnline en Simple-Simon

De koppeling tussen InformerOnline en Simple-Simon maakt het nog makkelijker om werkbonnen en facturen te verwerken en minder fouten te maken. Door Simple-Simon en Informer te koppelen, wordt de werkbon ingevuld met dezelfde gegevens uit InformerOnline. Als de werkbon is afgerond wordt deze automatisch verwerkt in InformerOnline. Zo is jouw boekhouding eenvoudig zelf te regelen en direct perfect op orde!

Elk uur bijgewerkt!

Digitaliseer je werkproces

Papieren werkbonnen zijn verleden tijd! Met Simple-Simon kunnen zowel je werkbonnen als het gehele werkproces worden gedigitaliseerd. Het opstellen en inleveren van papieren werkbonnen zijn super foutgevoelig en tijdrovend. Simple-Simon maakt het mogelijk om werkbonnen eenvoudig online aan te maken en te beheren. Door het digitaliseren van het werkproces kan er snel en foutloos worden gecommuniceerd. De koppeling tussen InformerOnline en Simple-Simon maakt het daarom makkelijker om facturen op de juiste manier te verwerken!

Lees hier meer over de voordelen van de koppeling →

Integreer Simple-Simon eenvoudig met Informer.

De werkbonapp van Simple-Simon is heel eenvoudig te integreren met Informer. Ga in de app naar jouw dashboard en klik op ‘integraties’ en vervolgens op ‘activeer integratie’. Op deze pagina kun je Informer eenvoudig integreren. Zodra de integratie is voltooid worden de mutaties die in Informer worden gedaan automatisch bijgewerkt in Simple-Simon!

Kosten koppeling Bol.com

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Ben jij SimpleSimon-klant en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis