Zeker van je Zaak

Extra module Dienstverlening

Een extra module voor dienstverleningsbedrijven. Online boekhouden wordt een stuk makkelijker voor jou als dienstverlenende ondernemer!

Project Management optimaliseren

Met de extra dienstverlening-module van InformerOnline stuur je een offerte, registreer je uren en kosten en stuur je vervolgens een factuur. Met InformerOnline ga je voor optimaal Project Management en is ook je boekhouding altijd up-to-date!

Altijd inzicht in je administratie

Met InformerOnline Dienstverlening heb je altijd en overal inzicht in je gehele administratie. Zo kun je bijvoorbeeld altijd aanpassen hoeveel en welke medewerkers toegang hebben tot de extra module of de uren van je medewerkers overzichtelijk en makkelijk registreren!
Dashboard mockup
Koppeling

Dienstverlening koppeling activeren

Je kun via de instellingen in de Appstore de module Dienstverlening activeren in InformerOnline. Daaraan zitten wel extra kosten verbonden. Je betaalt €15 per maand bovenop je gekozen boekhoudpakket.

Op die manier kun je wel ongelimiteerd gebruik maken van InformerOnline Dienstverlening en al haar handige extra functies.

Trotse ondernemers aan het woord.

Ontdek de verhalen van inspirerende en trotse ondernemers die gebruik maken van InformerOnline.

Ontdek hun verhalen
Functies

De slimme functies van InformerOnline

Check alle functies van de module Dienstverlening en ontdek welke voordelen een online boekhouding bij InformerOnline voor jou als ondernemer heeft. Van het sturen van verkoopfacturen tot de btw-aangifte. Je doet het allemaal met Informer. Easy.

Dashboard mockup

Relaties beheren

Beheer alle gegevens van al je relaties op een makkelijke manier. Van algemene gegevens tot aan financiële gegevens en contactpersonen!

Artikelvoorraad beheren

Artikelen beheren is makkelijk met InformerOnline! Vul alle artikelen handmatig en controleer snel eenheden.

Project Management

Beheer al je projecten! Begin bij de basisgegevens, registreer uren en kosten, verdeel alle taken en nog veel meer!

Offertes maken

Beheer alles in het proces van het maken van een offerte! Van de basisgegevens tot aan het omzetten in een project.

Probeer Informer nu
30 dagen gratis!

Probeer het gratis