ABN Amro en je online Boekhouding
ABN Amro en je online Boekhouding2017-12-04T09:40:08+00:00

Banktransacties van ABN Amro

Heb je een zakelijke rekening bij ABN Amro? Zorg er dan voor dat al je zakelijke transacties in je boekhouding verschijnen.

abn amro in je boekhouding

Download je transacties en zet ze online

Login in je zakelijke ABN Amro omgeving en download je bankmutaties. Vervolgens kun je ze eenvoudig importeren in je boekhouding bij InformerOnline. Al je banktransacties worden nu netjes weergegeven op de Informer BankTimeLine. Hier kun je ze eenvoudig en snel verwerken.

informer banktimeline

Automatische verwerking

Laat de Informer BankRobot automatisch zoeken naar matches tussen betalingen en in- of verkoopfacturen. Of leer de BankRobot nieuwe opdrachten zodat hij ook deze automatisch voor je zal verwerken.

informer bankrobot

Online Boekhouden met InformerOnline

Bekijk hoe je kunt profiteren van een snelle en efficiënte boekhouding met InformerOnline. Van het sturen van verkoopfacturen tot de BTW aangifte.

Start gratis!

Waarom moet ik een zakelijke rekening gebruiken?

Als ondernemer worden je verkoopfacturen betaald door je klanten en betaal je zelf de bonnen en facturen van je leveranciers. Deze betalingen maken deel uit van de boekhouding. Jouw privétransacties maken GEEN deel uit van je administratie. Om je zakelijke en privé transacties goed te kunnen scheiden is het belangrijk dat je een zakelijke bankrekening opent. Daarnaast staat een zakelijke bankrekening een stuk professioneler dan een privé-rekening.

Welk formaat moet ik downloaden bij mijn bank?

Over het algemeen heb je bij het downloaden van je bankmutaties de keuze uit twee verschillende formaten, een .MT940 en een .CAMT053 bestand. Als je de keuze hebt is het aan te raden om te kiezen voor het .CAMT053 bestand. Dit type bestand is nieuwer, voorkomt dubbele mutaties en geeft meer informatie dan het andere type bestand. Bekijk snel hoe je de bankbestanden kunt downloaden bij ABN Amro.

Waarom heeft InformerOnline geen directe koppeling met ABN Amro?

InformerOnline wil automatisch koppelingen met alle Nederlandse banken realiseren en heeft daarom contact met nagenoeg alle banken. Probleem is dat de banken vaak niet voldoende capaciteit beschikbaar hebben om de koppelingen technisch werkend te krijgen. Daarnaast is de huidige generatie bankkoppelingen vrij gedateerd en zijn de banken verplicht om medio 2018 een nieuwe zogenaamde PTSD-koppeling online te hebben. Bankier jij bij ABN Amro en zou je graag een automatische koppeling met InformerOnline zien, laat dit dan weten aan jouw bank.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE