Winmag Pro en InformerOnline

Winmag Pro is een erkend magazine dat zich bezighoudt met de ICT en ondernemerswereld. InformerOnline heeft al meerdere keren mogen pronken op de website en in de magazines.

Jaarlijks meerdere uitgaven

Het Winmag Pro Magazine wordt elk jaar meerdere keren uitgebracht door Clipboard Publishing. Vaak zijn er tenminste 5 edities en een eindejaarseditie beschikbaar. In het magazine worden met name onderwerpen gerelateerd aan hardware, software, security en cloud besproken. Al voor €39,50 per jaar kun je alle edities van Winmag Pro ontvangen. Een losse uitgave kost €7,95.

Word nu abonnee →

Gratis Testen!
Alle Functies
InformerOnline en WINMAG Pro
Remco op de cover van de eindejaarsspecial

Informer vaak terug te vinden

Al meerdere malen heeft InformerOnline zichzelf terug kunnen vinden in het Winmag Pro magazine. Daarnaast worden de technologische innovaties van Informer vaak genoemd op de website en magazines. Bijvoorbeeld op de cover van de eindejaarsspecial van Winmag Pro en MKB Baaz van 2018. Zo ook schreef Winmag vorige maand nog een mooi stuk over de mogelijkheden van de API’s van Informer.

Lees hier het artikel over de API’s→

De MKB Proof Award

Naast de magazines die Winmag Pro uitbrengt, is er ook de MKB Proof Award in samenwerking met MKB Baaz die jaarlijks wordt uitgereikt. Hiervoor moeten de organisaties wel iets doen en de award echt verdienen. Dit wordt bepaald door de gespecialiseerde jury die analyseert welke producten of diensten MKB Proof zijn.

In het geval van Informer is dit inmiddels al 5 jaar op rij het geval!

Informer voor 5e keer MKB Proof

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij Prestashop en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!
Gratis Cursus Online Boekhouden

Cursus Boekhouden

Leer eenvoudig en snel de basisprincipes voor het voeren van een online boekhouding.

Gratis Cursus online Boekhouden →

Webinars InformerOnline

Webinars

Bekijk een van onze webinars-on-demand voor een online rondleiding door ons boekhoudprogramma.

Bekijk een Webinar →

Proefaccount InformerOnline

Gratis Proefaccount

Maak geheel vrijblijvend een proefaccount aan en ervaar het gemak van online boekhouden zelf.

Gratis Proefaccount →