Bouwen aan je business!

12 maanden gratis boekhouden

Zeker van je Zaak door een goede boekhouding

Alles wat je nodig hebt als starter

Altijd zeker van een correcte en stabiele boekhouding:

Dashboard mockup

Hoeveel kost Informer na 12 maanden?

Na 12 maanden beslis je helemaal zelf of je nog verder wilt met Informer. Je gaat al verder vanaf slechts €15 per maand!
En heb je vragen? Twijfel niet om gratis en vrijblijvend een introductiegesprek in te plannen!

FAQ's

Veelgestelde vragen

Je hebt vast nog vragen – hieronder vind je veelgestelde vragen. Wil je toch meer informatie? Je kan altijd vrijblijvend een demo aanvragen en je krijgt een 1 op 1 gesprek.

Kan ik zelf boekhouden?
Met een boekhoudprogramma als InformerOnline kan iedere starter zelf boekhouden. Dat komt omdat een groot deel van de boekhouding geautomatiseerd is. Taken zoals het maken van online facturen, versturen van de btw-aangifte en scannen van bonnetjes doe je in een kwestie van minuten. Toch nog het gevoel dat je wat basiskennis bij wilt spijkeren?

Volg dan in een middagje tijd onze gratis online cursus Boekhouden voor Beginners.
Word ik geholpen bij het inrichten van mijn account?
Natuurlijk! Als starter komt er al genoeg op je af, daarom nemen we graag wat druk van je schouders. Na het aanmaken van je gratis account kun je via de knop bovenin je administratie een gratis opstartservice plannen. Tijdens de opstartservice helpt een van onze medewerkers jou met het inrichten van de administratie, zodat je zeker van start kunt gaan. Bovendien kun je altijd gebruik maken van de geautomatiseerde tours, vele instructievideo’s en helpdesk chat.

Zo ben je altijd zeker van je zaak!
Heb ik nu geen boekhouder meer nodig?
Niet meer zoals je die vroeger nodig had. Waar een boekhouder vroeger de complete boekhouding voor je regelde, is die er tegenwoordig vooral voor controle en advies en het opstellen van de jaarrekening. Dit bespaart je soms wel honderden euro’s per maand! De simpele taken van het boekhouden kun je gewoon helemaal zelf oppakken via een boekhoudprogramma!

Ontdek hier adviseurs die op de moderne manier met je kunnen samenwerken.
Worden mijn gegevens na de 12 maanden gratis bewaard?
Als je besluit door te gaan met Informer worden al je gegevens uiteraard netjes bewaard in je administratie. Mocht je besluiten niet verder te gaan, bewaren we de gegevens nog 6 maanden voor je. Op die manier kun je je gegevens niet zomaar kwijtraken.

Bovendien staat je data veilig opgeslagen in de cloud.

Probeer Informer nu
30 dagen gratis!

Probeer het gratis