Prestashop Koppeling

Wil jij je webshop van Prestashop koppelen aan je online boekhouding? Dat is mogelijk bij InformerOnline! Hier kun je alles vanuit Prestashop gelijk verwerken.

Koppeling Prestashop en InformerOnline

Al jouw facturen automatisch vanuit Prestashop in je online boekhouding? Met de koppeling tussen Prestashop en InformerOnline is dat nu mogelijk! Nooit meer handmatig PDF’jes downloaden en uploaden en ook nog eens een perfecte boekhouding. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Koppeling Prestashop en InformerOnline
Elk uur een update!

Elk uur een update!

Is jouw Prestashop al gekoppeld aan Informer? Dan wordt je programma elk uur geupdate met nieuwe bestellingen en betalingen! Andere belangrijke gegevens zoals relaties of productupdates worden zo nodig ook doorgevoerd.

Dankzij ‘Robotic Accounting’ worden ook alle betalingen die binnenkomen meteen verwerkt. Zo bespaar je nóg meer tijd!

Meer over Robotic Accounting →

Wat betaal je voor de koppeling?

Voor het gebruik van de koppeling tussen InformerOnline en Prestashop rekent Informer geen extra kosten. Maar om gebruik te maken van de koppeling rekent ontwikkelaar webwinkelfacturen wel een bepaalde prijs. Deze is gebaseerd op hoeveel facturen je jaarlijks verzendt. Verzend je tot 250 facturen per jaar? Dan kost dat je €72 per jaar. Voor maximaal 1000 facturen betaal je €120 per jaar. Als je meer dan 1000 facturen verzend betaal je €170.

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline! Probeer het gelijk door op de button te klikken.

Gratis Prestashop testen!

Bekijk de website van webwinkelfacturen voor meer informatie over bijvoorbeeld kortingen →

Kosten Koppeling Prestashop

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij Prestashop en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →