Lightspeed eCom Koppeling

Gebruik jij Lightspeed eCom voor je webshop en wil je deze koppelen aan je boekhouding? Dat is mogelijk dankzij de koppeling tussen InformerOnline en Lightspeed eCom!

Koppeling Lightspeed eCom en InformerOnline

Automatisch alle informatie vanuit je webshop in de boekhouding? Dat is nu mogelijk dankzij de koppeling tussen Lightspeed eCom en InformerOnline. Zo hoef je nooit meer handmatig al die PDF’jes te downloaden uit je webshop en te uploaden in je boekhoudprogramma. Dat bespaart je veel kostbare tijd. Bovendien ziet jouw boekhouding er dan perfect uit!

Koppeling Lightspeed eCom en Informer
Updates om de 60 minuten!

Updates om de 60 minuten!

Als jouw Lightspeed eCom webshop is gekoppeld aan InformerOnline wordt je boekhouding elk uur geüpdatet! Er wordt automatisch een import gemaakt van alle nieuwe bestellingen en betalingen. Daarnaast worden ook andere zaken zoals de producten of relaties bijgewerkt zo nodig.

Uiteindelijk zorgen de Informer robots er voor dat de betalingen goed worden verwerkt. Zo wordt boekhouden wel heel eenvoudig!

Meer over Robotic Accounting →

De kosten van de koppeling

De koppeling tussen Lightspeed eCom en Informer is ontwikkeld door webwinkelfacturen, die de dienstverlening en de algemene voorwaarden onder zijn hoede neemt. Bij Lightspeed eCom betaal je als webwinkelier €11,95 per maand.

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline!

Gratis Lightspeed eCom testen!

Bekijk de website van webwinkelfacturen voor meer informatie →

Kosten Koppeling Lightspeed eCom

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij Lightspeed eCom en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →