Incontrol en je online boekhouding

Al jouw digitale werkbonnen, declaraties en urenregistraties direct in je online boekhouding? Dat kan nu dankzij de koppeling tussen Incontrol en InformerOnline!

Directe koppeling tussen Incontrol en InformerOnline 

Dankzij de koppeling tussen InformerOnline en Incontrol wordt werkbonnen, declaraties en urenregistraties verwerken een stuk eenvoudiger. Je maakt namelijk automatisch werkbonnen aan met de juiste klantgegevens uit InformerOnline. Als de werkbon is afgerond wordt deze automatisch verwerkt tot factuur in InformerOnline. Zo is jouw boekhouding direct op orde zonder handmatige werkzaamheden. 

Koppeling InformerOnline en Incontrol
Digitale werkbon

Digitaliseer je werkproces

Het invullen van werkbonnen, registreren van uren en declareren van bonnetjes op papier is niet meer van deze tijd. Met Incontrol digitaliseer je jouw papieren werkbon, urenregistratie of declaratie in een handomdraai. De digitale formulieren kunnen eenvoudig zelf op maat gemaakt worden, geen statische templates meer! Naast het op maat bouwen van een eigen formulier beschikt Incontrol over een Template Store vol standaardformulieren, om jou een vliegende start te geven. Bovendien kan je naast de werkbon eenvoudig alle andere formulieren binnen jouw organisatie digitaliseren, zoals bijvoorbeeld Scope-inspecties, NEN-keuringen, veiligheidsinspecties en checklijsten.

Ervaar het zelf

Met de app van Incontrol kan je als buitendienstmedewerker altijd en overal digitale formulieren invullen. Door de koppeling wordt alle informatie in zowel Incontrol als InformerOnline gesynchroniseerd. Hierdoor kan je bijvoorbeeld je gebruikte materialen rechtstreeks uit de catalogus van InformerOnline halen. Op die manier wordt het allemaal wel erg gemakkelijk!

Probeer Incontrol gratis en vrijblijvend 30 dagen uit.

 

Koppeling Incontrol

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Ook InControl van je boekhouding zijn? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →