Zettle en je online boekhouding

Maak jij gebruik van een Zettle kassasysteem en wil jij dat alle bonnen automatisch naar je boekhouding gestuurd worden? Dat is nu mogelijk met de koppeling tussen InformerOnline en Zettle!

Koppeling tussen Zettle en InformerOnline

Ben jij ook klaar met het handmatig overtikken van alle bonnen in je administratie vanuit je kassasysteem? Wij hebben de oplossing! Dankzij de koppeling tussen Zettle en InformerOnline gaat dit allemaal automatisch én op de juiste manier. De koppeling kan binnenkort de bonnen zowel individueel doorzetten als in de vorm van een dagelijkse mutatie. Op dit moment worden alle bonnen individueel doorgezet.

Zo maak je minder fouten en profiteer je van tijdbesparing!

Koppeling InformerOnline en Nappkin
Elk uur bijgewerkt!

Ieder uur bijgewerkt!

Koppel je Zettle kassasysteem aan je InformerOnline administratie en deze wordt elk uur automatisch bijgewerkt. Alle nieuwe bestellingen en betalingen komen zo automatisch in de boekhouding. Heb je liever dat de dagomzet in één keer wordt bijgewerkt, dan zal dit dagelijks in je boekhouding worden verwerkt.

De betalingen worden meteen goed verwerkt door de Informer robots. Hierdoor houd je nóg meer tijd over!

Meer over Robotic Accounting →

Hoeveel betaal ik voor de koppeling?

Voor de koppeling tussen Zettle en InformerOnline rekenen wij zelf geen extra kosten. Ontwikkelaar webwinkelfacturen vraagt een jaarlijks bedrag op basis van het type koppeling en het aantal kassa’s. Bekijk de website van webwinkelfacturen voor meer informatie over de prijzen →

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline! Probeer het gelijk door op de button te klikken.

Gratis iZettle testen!
api sleutel informer

Hoe koppel ik Informer met Zettle?

Heb je gebruik gemaakt van de proefperiode en ben je overtuigd van het gemak van deze koppeling? Dan kan je heel eenvoudig jouw boekhouding in Informer koppelen aan je kassasysteem van Zettle. Voor het maken van deze koppelingen heb je twee gegevens nodig:

1. De beveiligingscode. Dit is de beveiligingscode waarmee je inlogt bij Informer.
2. Een API sleutel. Deze maak je aan in je Informer account: ga naar naar Instellingen > Algemeen > API-sleutels. Klik vervolgens op de blauwe knop Nieuw. Na het aanmaken van de API sleutel zie je hem in de lijst staan.

Zodra je dit gedaan hebt kun je verder met het installeren van de koppeling.

Handleiding voor de koppeling

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een kassasysteem van Zettle en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →