Simple-Simon en je online boekhouding

Wil jij makkelijk en eenvoudig zelf je werkbon registreren en deze direct naar je boekhouding sturen? Dat is nu mogelijk met de koppeling tussen InformerOnline en Simple-Simon!

Koppeling tussen InformerOnline en Simple-Simon

De koppeling tussen InformerOnline en Simple-Simon maakt het nog makkelijker om werkbonnen en facturen te verwerken en minder fouten te maken. Door Simple-Simon en Informer te koppelen, wordt de werkbon ingevuld met dezelfde gegevens uit InformerOnline. Als de werkbon is afgerond wordt deze automatisch verwerkt in InformerOnline. Zo is jouw boekhouding eenvoudig zelf te regelen en direct perfect op orde! 

Koppeling InformerOnline en TimeChimp
Elk uur bijgewerkt!

Digitaliseer je werkproces 

Papieren werkbonnen zijn verleden tijd! Met Simple-Simon kunnen zowel je werkbonnen als het gehele werkproces worden gedigitaliseerd. Het opstellen en inleveren van papieren werkbonnen zijn super foutgevoelig en tijdrovend. Simple-Simon maakt het mogelijk om werkbonnen eenvoudig online aan te maken en te beheren. Door het digitaliseren van het werkproces kan er snel en foutloos worden gecommuniceerd. De koppeling tussen InformerOnline en Simple-Simon maakt het daarom makkelijker om facturen op de juiste manier te verwerken! 

Lees hier meer over de voordelen van de koppeling →

Integreer Simple-Simon eenvoudig met Informer. 

De werkbonapp van Simple-Simon is heel eenvoudig te integreren met Informer. Ga in de app naar jouw dashboard en klik op ‘integraties’ en vervolgens op ‘activeer integratie’. Op deze pagina kun je Informer eenvoudig integreren. Zodra de integratie is voltooid worden de mutaties die in Informer worden gedaan automatisch bijgewerkt in Simple-Simon! 

Kosten koppeling Bol.com

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Ben jij SimpleSimon-klant en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Start gratis!

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →