Automatische koppelingen met CRM software

InformerOnline biedt CRM-softwareverbindingen voor boekhouding zodat jij super makkelijk jouw CRM systeem kan koppelen met jouw boekhouding!

Op dit moment kan je Informer koppelen met de onderstaande programma’s. Zit je software er niet tussen? Neem contact met ons op!

Betaalprovider Mollie

Teamleader

Koppel Teamleader aan je Informer administratie en krijg een realtime CRM, sales, facturatie en projectmanagement overzicht!

Koppeling Teamleader →

Wat is een CRM software koppeling?

De koppeling met een CRM-systeem wordt gebruikt om interacties met jou en cliënten te beheren, terwijl de boekhoudsoftware wordt gebruikt om financiële transacties en administratie te beheren. Door deze twee systemen te koppelen, beschik je over een efficiënter en gestroomlijnder proces voor het beheer van klantinteracties en financiële transacties.

Het CRM-systeem kan automatisch klantgegevens bijwerken in de boekhoudsoftware, zoals factuurgegevens. Financiële gegevens kunnen uit de boekhoudsoftware worden gehaald voor gebruik in klantrapporten en analyses in het CRM-systeem.

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →