Koppeling met Inserve

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Wat zijn de voordelen van de koppeling tussen Informer en Inserve?

Dankzij de naadloze integratie tussen InformerOnline en Inserve hoef je niet langer dubbele data in te voeren. Dat bespaar tijd! De volgende zaken worden automatisch voor je gesynchroniseerd:

  • Debiteuren en producten/diensten automatisch in Inserve

Zodra je de integratie tussen Inserve en Informer opzet worden jouw debiteuren en ingevoerde producten en/of diensten uit InformerOnline overgenomen in je Inserve account. Als dit er veel zijn, kan dit flink wat tijd besparen.

  • Werkzaamheden registreren op tickets en direct facturen maken

Maak je werkzaamheden in Inserve aan en registreer hier al je gewerkte uren en eventueel verkochte artikelen op. Vervolgens maak je hiervan met een druk op de "Exporteer"-knop een gespecificeerde factuur in InformerOnline aan. Op die manier hoef je dus nooit meer dubbel al je uren in te vullen en houd je meer tijd over voor je business.

Hoe zet je de koppeling met Inserve op?

Het opzetten van de koppeling tussen Informer en Inserve is vrij eenvoudig. Dit kun je doen door de volgende stappen te volgen.

1. Creëer een API-sleutel in Informer

De eerste stap is het aanmaken van een API-sleutel in InformerOnline. Let op, dit kan alleen als je een geactiveerde Informer-administratie hebt, en dus niet in de proefperiode.

Om een API-sleutel aan te maken klik je op Instellingen > API-sleutels. Hier klik je op nieuw en vul je onder Applicatienaam "Inserve" in. Vergeet vervolgens niet om het statusknopje op Actief te schuiven en de API-sleutel op te slaan.

Er verschijnt nu een hele lange API-code. Deze kopieer je.

2. Log in in je Inserve account en activeer de koppeling

Nadat je de API-sleutel hebt aangemaakt log je in in Inserve. Vraag de helpdesk om de Informer-integratie te activeren en vul vervolgens in je profiel onder Instellingen > Integraties de gekopieerde API-code uit Informer en je beveiligingscode in.

Daarna vink je al de vakjes aan en klik je op Opslaan. Doorgaans duurt het zo'n 5 minuten voordat alles gesynchroniseerd is.

Meer details over het opzetten van de integratie vanuit Inserve? Lees hier het instructieartikel van Inserve.

Wat zijn de kosten voor de koppeling met Inserve?

Als je een koppeling met Inserve wilt opzetten hoef je vanuit geen rekening te houden met extra kosten vanuit Informer.

De kosten voor de koppeling vanuit Inserve bedragen €39 per maand bij jaarbetaling of €49 per maand bij maandbetaling.

Probeer nu tijdelijk 60 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 60 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis