Koppeling met Inserve

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Wat zijn de voordelen van de koppeling tussen Informer en Inserve?

Dankzij de naadloze integratie tussen InformerOnline en Inserve factureer je met één druk op de knop jouw supporturen en gebruikte producten. Dat scheelt jou veel tijd en handwerk! Gemiddeld besparen onze gezamenlijke klanten 8 uur per maand met deze koppeling.

  • Automatische synchronisatie

De debiteuren en producten die je in InformerOnline hebt staan, worden automatisch overgenomen in Inserve. Zo kun je in Inserve direct de juiste producten koppelen aan je serviceafhandeling.

  • Uren registreren en direct een factuur maken

Daarnaast registreer je in Inserve eenvoudig alle gewerkte uren voor iedere debiteur. Met één druk op de knop genereer je voor iedere klant een gespecificeerde conceptfactuur in InformerOnline waarop de gewerkte uren en gebruikte producten of diensten staan vermeld. Zo komen je dienstverlening en administratie samen, zonder handwerk.

Hoe zet je de koppeling met Inserve op?

Het opzetten van de koppeling tussen Informer en Inserve is vrij eenvoudig. Dit kun je doen door de volgende stappen te volgen.

1. Creëer een API-sleutel in Informer

De eerste stap is het aanmaken van een API-sleutel in InformerOnline. Let op, dit kan alleen als je een geactiveerde Informer-administratie hebt, en dus niet in de proefperiode.

Om een API-sleutel aan te maken klik je op Instellingen > API-sleutels. Hier klik je op nieuw en vul je onder Applicatienaam "Inserve" in. Vergeet vervolgens niet om het statusknopje op Actief te schuiven en de API-sleutel op te slaan.

Er verschijnt nu een API-code. Deze kopieer je.

2. Log in in je Inserve account en activeer de koppeling

Bij Inserve moet de koppeling eerst voor je worden geactiveerd. Stuur een mailtje naar de helpdesk via support@inserve.nl. Vul daarna onder Instellingen > Integraties de gekopieerde API-code uit Informer en je beveiligingscode in. Vink de vakjes aan die van toepassing zijn en klik op Opslaan.

Een uitgebreide instructie met screenshots vind je in het instructieartikel van Inserve.

Zitten er kosten verbonden aan de koppeling met Inserve?

Nee. Zolang je een Informer-account en een Inserve-account hebt, hoef je niet op extra kosten te rekenen om gebruik te maken van de koppeling.

Starten met Informer

Heb jij een Inserve account en wil jij profiteren van de voordelen van online boekhouden? Kies dan voor InformerOnline! Makkelijk de btw-aangifte versturen en betalen met iDEAL. Of in een flits je factuur verwerkt.

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis