Triodos Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Triodos transacties allemaal online

In ons online boekhoudprogramma InformerOnline erg makkelijk om al je zakelijke Triodos transacties te verwerken. Daarvoor moet je alleen even je mutaties te downloaden en online te zetten. Het programma verwerkt deze meteen. Daardoor ziet je administratie er meteen netjes uit en bespaar je als ondernemer flink wat tijd.

Jouw Triodos transacties op de timeline

Ons online boekhoudprogramma verwerkt alle betalingen gedaan vanaf je gekoppelde Triodos account. Transacties die je dus via je bank doet zet het programma netjes in de Informer BankTimeLine.

Triodos transacties timeline

Bankmutaties worden automatisch verwerkt

De BankRobot in ons boekhoudprogramma zoekt helemaal zelf naar matches tussen transacties van je Triodos rekening en je in- en verkoopfacturen. Ook kun je nieuwe opdrachten aanleren aan de BankRobot. Deze zal die dan ook altijd automatisch gaan verwerken.

informer bankrobot

Waarom ook een zakelijke rekening openen?

De boekhouding bestaat uit een heleboel verschillende transacties. Een voorbeeld is het betalen of betaald krijgen van facturen. Iets wat geen onderdeel is van de boekhouding zijn privé-aankopen. Daarom is het vaak een goed idee om een zakelijke rekening te openen. Je scheidt namelijk niet alleen je privé-aankopen van zakelijke aankopen. Ook is het een stuk professioneler dan alleen een privérekening hebben. Bekijk ook meer voordelen van een zakelijke bankrekening.

Welk bestandsformaat moet ik gebruiken voor mijn mutaties?

Op de website van de desbetreffende bank kun je uit twee verschillende bestanden kiezen bij het downloaden van de mutaties. De .MT940 en .CAMT053. Wij adviseren om het .CAMT053 bestand te kiezen. Dit bestandstype is namelijk de nieuwste. Ook voorkomt het dubbele mutaties en geeft het meer informatie dan andere bestandstypes. Bekijk snel hoe je de bankbestanden kunt downloaden bij Triodos.

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je bankafschriften dagelijks automatisch in de boekhouding terechtkomen! Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis