SNS Bank Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Al je SNS Bank transacties online

In InformerOnline is het erg makkelijk om al je zakelijke SNS transacties te verwerken. Daarvoor moet je alleen je mutaties downloaden op de website en online zetten in het programma. Dat wordt dan meteen verwerkt. Hierdoor kun je jezelf een hoop tijd besparen en ziet je administratie er helemaal goed uit.

Jouw SNS transacties allemaal op de timeline

InformerOnline verwerkt alle betalingen die je doet via je SNS bankaccount. Transacties die je dus doet via je bank worden netjes in de Informer BankTimeLine gezet.

SNS transacties timeline

Bankmutaties worden automatisch verwerkt

De Informer BankRobot zoekt zelf naar matches tussen transacties van je SNS rekening en je in- en verkoopfacturen. Ook kun je nieuwe hem nieuwe opdrachten aanleren. De BankRobot zal die dan ook altijd automatisch verwerken.

informer bankrobot

Waarom is het goed om een zakelijke rekening te openen?

De boekhouding bestaat uit veel verschillende betalingen en posten. Een voorbeeld hiervan is het betalen of betaald krijgen van je in- en verkoopfacturen. De privé-aankopen zijn hier geen onderdeel van. Daarom is het openen van een zakelijke rekening erg handig. Je privé-aankopen en zakelijke aankopen kun je goed van elkaar scheiden. Bovendien is het professioneler dan alleen een privérekening hebben. Bekijk ook meer voordelen van een zakelijke bankrekening.

Welk bestandsformaat moet ik gebruiken voor mijn mutaties?

Op de website van de SNS Bank kun je uit twee verschillende bestanden kiezen bij het downloaden van de mutaties. Dat zijn de .MT940 en .CAMT053 bestanden. Wij raden aan om het .CAMT053 bestand te kiezen. Dit bestandstype is namelijk de nieuws. Ook voorkomt het dubbele mutaties en geeft het meer informatie dan andere bestandstypes. Bekijk snel hoe je de bankbestanden kunt downloaden bij SNS Bank.

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je bankafschriften dagelijks automatisch in de boekhouding terechtkomen! Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis