Regiobank koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Al je Regiobank betalingen online

Het is in InformerOnline heel gemakkelijk om je zakelijke transacties te verwerken. Daarvoor download je eerst je mutaties. Daarna zet je ze online. InformerOnline zorgt er dan voor dat deze worden verwerkt. Hierdoor houd jij als ondernemer lekker wat tijd over en is je administratie ook nog eens goed geregeld.

Jouw Regiobank transacties op de timeline

Alle transacties die worden gemaakt vanaf je gekoppelde Regiobank account worden verwerkt in InformerOnline. Elke betaling wordt namelijk netjes weergegeven in de Informer BankTimeline.

Regiobank transacties timeline

Bankmutaties automatisch verwerkt

De BankRobot van InformerOnline matcht betalingen van je Regiobank rekening en je in- en verkoopfacturen automatisch. Het is ook mogelijk om de BankRobot nieuwe taken te leren. Die worden dan ook automatisch verwerkt.

informer bankrobot

Waarom zou ik een zakelijke rekening openen?

Ondernemers betalen facturen die ze ontvangen. Klanten van ondernemers betalen de facturen die hen worden toegestuurd. Dat is allemaal deel van de boekhouding. Alleen horen privé-aankopen daar niet bij. Vandaar dat het handig is om een zakelijke rekening te openen. Op die manier onderscheid je je privétransacties van je zakelijke transacties. Het is ook professioneler als je naast een privérekening een zakelijke rekening hebt. Bekijk ook meer voordelen van een zakelijke bankrekening.

Welk bestandsformaat moet ik downloaden voor mijn mutaties?

Bij de Regiobank kun je bij het downloaden van je bankmutaties kiezen uit twee verschillende formaten. Het .MT940 en het .CAMT053 bestand. In dit geval is het beter om het .CAMT053 bestand te downloaden. Dit type bestand is nieuwer, voorkomt dubbele mutaties en geeft meer informatie dan het andere type bestand. Bekijk snel hoe je de bankbestanden kunt downloaden bij Regiobank.

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Je wilt profiteren van de voordelen van online boekhouden? En Regiobank is jouw bank? Bekijk dan nu hoe simpel het is als je zelf je online facturen inboekt, bonnetjes en facturen upload en je Regiobank transacties automatisch laat downloaden en verwerken door de BankRobot. Dit soort dingen zijn met InformerOnline heel gemakkelijk. Ook kun je namelijk zelf met een paar klikken je btw aangifte versturen naar de Belastingdienst en betalingen verwerken met iDEAL.

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis