Knab Koppeling: automatisch transacties inladen

Met de directe koppeling tussen Knab en InformerOnline komen al je zakelijke transacties iedere dag automatisch in je online boekhouding te staan.* Je hoeft dus nooit meer handmatig je bankmutaties te uploaden. Op die manier ben je altijd op de hoogte van je betalingen en bespaar je flink wat tijd. Dat wil je als ondernemer, toch?

Koppeling InformerOnline Knab
Knab transacties timeline

Al je Knab transacties op een tijdlijn

Al je zakelijke Knab transacties staan automatisch op de Informer BankTimeLine. Dit is een overzichtelijke tijdlijn waarin alle mutaties netjes worden afgebeeld. De kleuren laten precies zien welke transacties verwerkt zijn door de BankRobot, door jezelf of welke transacties je nog moet verwerken. Op die manier weet je precies wat er gebeurt met je Knab rekening.

Meer over de Informer BankTimeLine →

Automatische verwerking van je bankmutaties

De Informer BankRobot zoekt zelf naar matches tussen betalingen en in- of verkoopfacturen. Ook kun je de BankRobot nieuwe opdrachten leren zodat hij ook deze automatisch voor je kan verwerken.

Meer over de BankRobot →

Knab transacties verwerkt door de BankRobot
selecteer de rekening die je wilt koppelen

Hoe maak je de bankkoppeling met Knab?

Je kunt de koppeling met Knab eenvoudig zelf opzetten binnen een paar stappen. Op die manier kun je dus gelijk met de koppeling aan de slag!

Ontdek hier het stappenplan van Knab om de koppeling op te zetten!

Wat kost de bankkoppeling met Knab?

Voor de bankkoppeling met Knab moet je als Informer-gebruiker rekening houden met de volgende tarieven:

Kosten vanuit Informer
€1,- per maand per gekoppelde bankrekening.

Kosten vanuit Knab
€1,50 per maand per gekoppelde bankrekening

Ben jij Knab-gebruiker, maar nog geen klant van Informer? Maak dan via de Startersvoordelen van Knab gebruik van 12 maanden gratis boekhouden met Informer!

Voordelen van Bankieren met Knab

Sinds de oprichting in 2014 is Knab Zakelijk elk jaar uitgeroepen tot meest voordelige zakelijke betaalrekening (Moneyview). Voor slechts € 5 per maand, heb je een compleet zakelijk bankpakket. Dit bestaat onder andere uit:

  • 1.000 gratis transacties per jaar
  • Rente op spaar- en betaalrekening
  • Zoveel spaar- en betaalrekeningen als je maar wilt
  • Persoonlijke, gekwalificeerde service
  • Online en mobiel al je bankzaken regelen
  • Gratis Zakelijke Overstapservice

Omdat Knab nu de boekhoudkoppeling met InformerOnline mogelijk heeft gemaakt, kan het aantrekkelijk voor je zijn om te gaan bankieren bij Knab.

Ook interessant

waarom een zakelijke rekening bankkoppeling

Waarom een zakelijke rekening?

Heb jij een eigen bedrijf, maar nog geen zakelijke bankrekening? Overweeg dan eens wel een zakelijke rekening te openen, ontdek hier 5 redenen waarom dit voordeel oplevert.

Lees verder
de voordelen van robotic accounting

De voordelen van robotic accounting

Hét voordeel van een boekhoudprogramma is de hulp die je krijgt van robots. Deze robots voeren bepaalde taken uit, die je zelf niet meer hoeft te doen. Zo focus je je op wat écht belangrijk is.

Lees verder

*Op zaterdag, zondag en maandag worden je transacties niet dagelijks geüpdatet, omdat de Knab in het weekend geen bestanden aanlevert.