Bankkoppeling Knab

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Knab Koppeling: automatisch transacties inladen

Met de directe koppeling tussen Knab en InformerOnline komen al je zakelijke transacties iedere dag automatisch in je online boekhouding te staan.* Je hoeft dus nooit meer handmatig je bankmutaties te uploaden. Op die manier ben je altijd op de hoogte van je betalingen en bespaar je flink wat tijd. Dat wil je als ondernemer, toch?

Koppeling InformerOnline Knab

Al je Knab transacties op een tijdlijn

Al je zakelijke Knab transacties staan automatisch op de Informer BankTimeLine. Dit is een overzichtelijke tijdlijn waarin alle mutaties netjes worden afgebeeld. De kleuren laten precies zien welke transacties verwerkt zijn door de BankRobot, door jezelf of welke transacties je nog moet verwerken. Op die manier weet je precies wat er gebeurt met je Knab rekening.

Knab transacties timeline

Automatische verwerking van je bankmutaties

De Informer BankRobot zoekt zelf naar matches tussen betalingen en in- of verkoopfacturen. Ook kun je de BankRobot nieuwe opdrachten leren zodat hij ook deze automatisch voor je kan verwerken.

Knab transacties verwerkt door de BankRobot
selecteer de rekening die je wilt koppelen

Hoe maak je de bankkoppeling met Knab?

Je kunt de koppeling met Knab eenvoudig zelf opzetten binnen een paar stappen. Op die manier kun je dus gelijk met de koppeling aan de slag!

Wat kost de bankkoppeling met Knab?

Voor de bankkoppeling met Knab moet je als Informer-gebruiker rekening houden met de volgende tarieven:

Kosten vanuit Informer
€1,- per maand per gekoppelde bankrekening.

Kosten vanuit Knab
€1,50 per maand per gekoppelde bankrekening

Ben jij Knab-gebruiker, maar nog geen klant van Informer? Maak dan via de Startersvoordelen van Knab gebruik van 12 maanden gratis boekhouden met Informer!

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je bankafschriften dagelijks automatisch in de boekhouding terechtkomen! Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis