ASN Bank koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Al je ASN transacties online

In InformerOnline kun je al je zakelijke ASN transacties verwerken. Zet al je mutaties online en laat ze direct verwerken. Zo bespaar jij als ondernemer veel tijd. Bovendien heb je jouw administratie nu nog sneller op orde.

Jouw ASN transactie timeline

Zodra jij met je gekoppelde ASN bankrekening een betaling doet, zorgt het boekhoudprogramma voor MKB’s ervoor dat dit ook daadwerkelijk wordt verwerkt. Al je banktransacties zullen namelijk netjes worden weergegeven in de Informer BankTimeline.

Transactie Afschrift ASN bank

Automatische verwerking van je bankmutaties

Laat de Informer BankRobot automatisch zoeken naar matches tussen betalingen van je ASN rekening en in- of verkoopfacturen. Of leer de BankRobot nieuwe opdrachten zodat hij ook deze automatisch voor je zal verwerken.

informer bankrobot

Waarom maak ik een zakelijke rekening aan?

Je betaalt als ondernemer zelf bonnen en facturen die je van je leveranciers ontvangt. Daarnaast worden je verkoopfacturen door je klanten betaald. Dit soort dingen zijn allemaal onderdeel van je boekhouding. Maar je privé-aankopen horen er weer niet bij. Het is daarom belangrijk om een zakelijk bankrekening te openen. Hiermee onderscheidt je jouw privétransacties goed van je zakelijke transacties. Daarnaast is het professioneler om een zakelijke bankrekening te hebben, in plaats van alleen een privérekening. Bekijk ook de voordelen van een zakelijke bankrekening.

Welk bestandsformaat moet ik downloaden bij mijn bank?

Bij ASN bank heb je bij het downloaden van je bankmutaties de keuze uit twee verschillende formaten, een .MT940 en een .CAMT053 bestand. Als je de keuze hebt uit deze twee bestanden is het aan te raden om te kiezen voor het .CAMT053 bestand. Dit type bestand is nieuwer, voorkomt dubbele mutaties en geeft meer informatie dan het andere type bestand.

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je bankafschriften dagelijks automatisch in de boekhouding terechtkomen! Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis