American Express en je online boekhouding

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

AmEx betalingen in je administratie

Als klant van InformerOnline is het ongelofelijk eenvoudig om je betalingen te verwerken. Je download eerst je mutaties van American Express uitgaven en vervolgens zet je die online. InformerOnline verwerkt daarna meteen alles. Op die manier bespaar je als druk ondernemer veel kostbare tijd!

American Express transacties op volgorde

Elke betaling die jij doet met je creditcard van American Express is meteen verwerkt. Op de Informer BankTimeline kun je deze ook gelijk terugvinden. Je vindt op deze tijdlijn alle betalingen die je hebt gedaan op volgorde terug.

American Express transacties timeline

Bankrobot verwerkt alles

Met behulp van de Informer BankRobot worden jouw American Express betalingen gelijk gekoppeld aan de juiste in- en verkoopfacturen. Dit gaat allemaal automatisch. Je kunt deze robot ook nog allerlei andere taken aanleren waardoor boekhouden nóg makkelijker wordt!

Bankrobot verwerkt AmEx betalingen

Het voordeel van een zakelijke creditcard?

Ondernemers versturen en ontvangen facturen waarvoor ze betaald krijgen of betalen. Dat is onderdeel van de zakelijke administratie. Wat daar niet bij hoort, zijn privé uitgaven. Daarom is het goed om zakelijk en privé te scheiden en een zakelijke creditcard te gebruiken. Daarnaast staat het wat professioneler om naast je privé rekening ook een zakelijke rekening te hebben. Bekijk nog meer voordelen van een zakelijke bankrekening.

Welk bestandsformaat moet ik kiezen voor mijn mutaties?

Bij nagenoeg iedere bank kun jij kiezen tussen twee formaten bij het downloaden van mutaties. Dat zijn .MT940 en .CAMT053. Het is in ons geval beter om te kiezen voor de tweede optie; .CAMT053. Dat bestandstype is namelijk nieuwer en voorkomt dubbele mutaties. Bovendien geeft dit type meer informatie dan het andere. Bekijk hier hoe je de bankbestanden kunt downloaden bij jouw bank.

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Wil jij profiteren van de voordelen van online boekhouden als American Express creditcard houder? Bekijk dan nu hoe eenvoudig het is als je zelf je online facturen inboekt, bonnetjes en facturen upload en je Visa transacties automatisch laat verwerken door de BankRobot. Met InformerOnline worden dit soort klusjes zo simpel dat het bijna leuk is. Zelfs het versturen en met iDEAL betalen van de btw-aangifte is binnen 2 minuutjes gebeurd.

Probeer Informer 30 dagen gratis
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis